Betaler tilbake spill på den som tente ilden

En ledende britisk bookmaker betaler tilbake alle innsatser på hvem som skulle tenne OL-ilden under London-OLs åpningsseremoni.

Vanligvis tennes ilden av en idrettshelt fra vertslandet. Storbritannias femdoble gullvinner i roing Steve Redgrave var tungt tippet. Det var også friidrettslegenden Roger Bannister og fotballspiller David Beckham.

I stedet ble ilden tent av sju unge og ukjente utøvere, etter at Beckham og Redgrave hadde båret ilden på de to siste etappene.

– Dette var så godt som umulig å spå. Vi har tatt imot veddemål på hvem som skulle tenne ilden siden London fikk lekene, og vi har gitt odds på over 50 idrettsfolk og andre kjendiser, men det var ikke mulig å forutse hvem som faktisk tente ilden. Derfor betaler vi tilbake alle innsatser, sier en talsmann for William Hill.

Det koster firmaet et femsifret pundbeløp.

Andre ting er lettere å forutse. Etter den bejublede åpningsseremonien kuttet Hill oddsen på at regissøren Danny Boyle vil bli slått til ridder på neste hedersliste slik at han blir Sir Danny. Oddsen ble lørdag kuttet fra 5,0 til 2,75. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2