Håndballjentenes stjernetreff

– Da han kom bort og sa “hello, girls, I am Kobe», holdt jeg på å tisse på meg, medgir gullfavoritt Amanda Kurtovic (21) om stjernetreffet med basketballgiganten Kobe Bryant.

En av to OL-drømmer gikk i oppfyllelse for Kurtovic og landslagsvenninne Camilla Herrem (25) i utøverlandsbyen torsdag kveld. Med flere av håndballvenninnene som gispende vitner, fikk duoen bilde sammen med og klem av OLs kanskje største superstjerne.

– Noen av oss satt og pratet utenfor leiligheten vår i skumringen, så kom en fyr bortover med tre livvakter rundt seg. Jeg sa til Camilla: Er ikke det han derre ...? Jo, det er det, svarte hun. Vi var fortsatt litt usikre og turte egentlig ikke å glane heller. Men da han kom bort til oss og sa «hello, girls, I am Kobe», holdt jeg på å tisse på meg. Jeg hylte litt, skildrer OL-debutant Amanda Kurtovic øyeblikket overfor NTB.

Los Angeles Lakers-giganten Kobe Bryant (33) er regnet som en av tidenes beste basketballspillere. USAs regjerende OL-mestrer er lekenes største trekkplaster sammen med sprintøvelsene i friidrett.

– Han ble stående og snakke med oss en stund, så tok Camilla og jeg bilde sammen med ham før vi fikk en klem hver. Det var nesten som å se en film. Jeg har kun sett ham på TV, og det var stort å treffe ham i virkeligheten. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Nå mangler jeg bare én til, å vinne OL-gull, så er turen fullkommen, fastslo den kommende danmarksproffen.

OL-ferskingen Camilla Herrem opplevde også møtet som sterkt. (©NTB)