Kristian Brix   Sandefjord (Foto: DIGITALSPORT/Digitalsport)
Kristian Brix Sandefjord (Foto: DIGITALSPORT/Digitalsport)

Forhåndsanalyse av den 15. runden i Adeccoligaen

Formlagene Sandefjord og Hødd møtes! Hvem vinner skjebnekampen mellom Notodden og Alta?

«Lokaloppgjør» som Start bør vinne, men Bryne er bedre borte enn hjemme!

Slik det ser ut nå så styrer Mons Ivar Mjelde sitt lag til opprykk med soleklar margin. De står nå med seks strake kamper uten tap, og har vunnet samtlige kamper hjemme på Sør-Arena. Sist vant de borte mot TUIL, en kamp som for mange topplag tidligere har vært en stor utfordring. Bryne sliter voldsomt med å finne rytmen i årets sesong, og gikk på nok et tap hjemme på Jæren da Kamma ble for sterke og vant 1-0 sist. Bryne har etter vår mening et mer enn godt nok høyestenivå til å skulle henge med i topp seks på tabellen, men ligger nå kun ett poeng over nedrykksstreken. Men det er også viktig å vite at Bryne har vært langt sterkere på bortebane enn på eget gress i år, og står med tre strake på fremmed gress uten tap.

Start har Hoff ute med lårskade og Kristjansson ute med karantene. Madsen er fortsatt tvilsom, men ville uansett ikke startet dette oppgjøret da Vikstøl er tilbake fra karantene. Start starter med sine «faste» i backrekken, og vi tror Oladapo kommer inn som høyrekant og skyver Asante opp som spissmakker til toppscorer Vilhjalmsson. Alternativet er å beholde Asante som kant og sette inn Dreshaj på topp.

Bryne har som vanlig en del utfordringer på skadefronten. Møster bør nærme seg å være kampaktuell og det ville passet godt til hvis han er det til denne kampen, da Risholt soner karantene med fem gule kort. Er ikke Møster tilbake blir det enten Gulowsen eller Ertzeid som spiller stopper ved siden av Lode. Midtsian sliter med skade og hvis ikke han er tilbake fortsetter Romslo som venstreback. Vi tror de samme fire får tillit på midten og at Tommy Bergersen fortsetter med Larshus Larsen i den hengende spissrollen. Dette vil gi laget mer defensiv trygghet enn med to rene spisser i denne vanskelige bortekampen. På topp står det mellom Herrem og Bright, vi tror Herrem starter. Men på grunn av meget varierende resultater, karantener og skader er det veldig vrient å forutse hva trener Bergersen tenker foran denne kampen.

Vi tror Start kommer til å kjøre kampen fra avspark. De kommer til å spille Bryne meget lave og kommer til å komme måtte spille mye av kampen mot etablert forsvar. Start har vist at de er brukbare i denne fasen av spillet de sentrale midtbanespillerne bruker få touch og vender spillet hurtig. Da vil Vikstøl og Nouri skape mye to mot en på kantene sammen med sine vinger, noe som vil gi mange innlegg og en del dødballer. Dessverre for Bryne mangler de sannsynligvis de to beste hodespillerne sine til denne kampen, Møster og Risholt, samt at Kristiansen ikke har sin sterkeste side i feltarbeidet, noe som gjør at vi tror kampen vil bli avgjort på nettopp dette. Men Bryne har vist tidligere i år, med sterke resultater borte mot Hødd, Sarpsborg og KIL i det siste, at de er kapable til å straffe gode lag på deres hjemmebane. Så ved manglende uttelling og trykk fra hjemmepublikum, vil vi kanskje få en liten overraskelse på en kontring eller to utover i kampen?

IK Start – Bryne FK

Tre siste kamper hjemmelag: Uavgjort, Seier, Seier

Karantener hjemmelag: Kristjansson

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Madsen, Hoff

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Lund Hansen – Nouri, Andersen, Mathisen, Vikstøl – Oladapo, Søgård, Owello, Børufsen – Asante, Vilhjalmsson

Tre siste kamper bortelag: Tap, Seier, Tap

Karantener bortelag: Risholt

Nøkkelspillere usikre bortelag: Nyborg, Ertzeid, Møster, Midtsian

Antatt lagoppstilling bortelag:

Kristiansen – Landro, Ertzeid/Gulowsen, Lode, Romslo – Fernandes, Stenersen, Stokkeland, Helle – Larshus Larsen, Herrem

Glimt trenger en seier for ikke å sakte akterut i toppen av tabellen!

Bodø/Glimt har etter en flott start på sesongen falt litt av i det siste, og står med kun en seier på de siste seks kampene i serien. Nå sist ble det uavgjort 1-1 hjemme mot KIL, i en kamp som var rimelig jevn med et lite overtak til Glimt. Glimt må snarest komme seg tilbake på vinnersporet for å henge med i toppen, for med tap mot Mjøndalen i denne kampen vil laget være ute av topp seks. Glimt er divisjonens nest beste hjemmelag, men står uten seier på sine tre siste på Aspmyra. Mjøndalen skuffet noe sist da de kun klarte uavgjort hjemme mot svakt plasserte Notodden, men henger allikevel på i kampen om kvalikplass. På de tre siste bortekampene har laget ingen tap, og sist bortekamp slo de sterke Ranheim 2-1 etter en formidabel laginnsats og noe flaks.

Når et lag er inne i en tung periode som det Glimt er vil det alltid være noen utfordringer med å tippe hva treneren tenker med tanke på laguttaket. Cato Hansen har en flott tropp å velge fra, og mangler kun Johansen og Nordberg som ville vært aktuelle for å starte. Vi tror Glimt starter med sin faste backrekke. Knarvik gikk ut til pause sist og Berg rett før slutt med noe som så ut som en ankelskade. Hvis begge to er ute vil Saltnes komme inn i laget og Sane trukket ned som midtbaneanker. Hvis så skjer tror vi at vi vil få se både Braaten og Khalili på topp, med Braaten som høyrekant. På venstrekanten tror vi uansett Berglann starter.

Mjøndalen har viktige Idris ute til denne kampen med karantene, mens Helton er disponibel igjen. I tillegg var det meget gledelig å se at Kortgaard Ingebretsen var tilbake etter skade sist kamp. Vi tror de samme fire starter bak. Hvis det blir forandring her så kommer Helton inn på en av backene. Sentralt på midten tror vi Vegard Hansen velger å sette inn gode og viktige Kortgaard Ingebretsen fra start. Hvis ikke kan han bruke Helton eller sette inn Solberg sentralt fra sin kantposisjon. På topp starter Paul og Kirkvold.

Vi tror Mjøndalen kommer til å gjøre som KIL og Ranheim har gjort de to foregående kampene, nemlig å trykke til høyt for å forstyrre Glimt fra start av. Men vi tror også at Mjøndalen etter hvert kommer til å bli spilt lave, noe som ikke nødvendigvis er noen ulempe for bortelaget. Mjøndalen er sterke i duellspillet i boks, og vil kunne stå imot både innlegg og dødballer. I tillegg vi hyperraske Paul på topp få et stort rom å kontre i. Det blir meget spennende å se om Glimt klarer å få hull på et hardtarbeidende Mjøndalen ved å ha tempo i ball både sideveis og i lengderetningen. Vi stikker frem haken og tror på borteseier i dette oppgjøret!

Bodø/Glimt – Mjøndalen IF

Tre siste kamper hjemmelag: Tap, Uavgjort, Uavgjort

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Johansen, Nordberg, Stensland

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Londak – Jacobsen, Braaten, Wemberg, Imingen – Knarvik/Sane, Berg/Sane, N’Diaye – Sane/Khalili, Braaten, Berglann

Tre siste kamper bortelag: Seier, Seier, Uavgjort

Karantener bortelag: Idris

Nøkkelspillere usikre bortelag: Granås, Boldt

Antatt lagoppstilling bortelag:

Forn – Strange, Bernstein, Sundli, Rønningene – Ohr, Karlsen, Kortgaard Ingebretsen, Solberg – Paul, Kirkevold

KIL trenger seier for å unngå å havne under nedrykksstreken!

KIL tok et sterkt poeng borte mot Glimt sist og det poenget ga laget ny selvtillit etter å ha tapt de to foregående kampene. Allikevel så må vi kunne si at laget er inne i en tung periode da laget har tapt seks av de ti siste kampene, og ligger kun to poeng over nedrykk. Ull/Kisa spilte uavgjort hjemme i lokaloppgjøret mot Strømmen sist, en kamp som var helt jevn både i spill og sjanser. Dermed satt Erlandsens Kisa en stopper for tapsrekken på tre strake tap. Poenget Kisa fikk førte laget igjen opp på direkte opprykksplass, noe som er imponerende for et nyopprykket lag etter nesten halvspilt serie.

KIL har fortsatt noen spillere ute med skader, men det er lysning både for Solum og Ryen. De er begge tilbake i trening, men denne kampen kommer nok noe tidlig med hensyn til en plass i startoppstillingen. Med både Hæstad og Fazlagic ute med karantener i backrekken har Tom Nordlie nok å tenke på når han skal sette sammen laget. Førsund er disponibel igjen etter karantene, og vi tror han går inn på høyrebacken for Hæstad. Videre tror vi Pireau går inn på venstrebacken, og at Wigum og Shindika spiller stoppere. Denne vurderingen gir laget klart best styrke i luften. Midtbanen blir da den samme som sist, og i og med at Solum antakeligvis ikke er startklar vil de samme starte på topp. Men de må opp i ringa, for det som ble levert av kantene på Aspmyra sist var ikke godt nok.

Kisa har viktige Andresen ute med karantene, men Rosenkilde er en meget habil erstatter og kommer inn som høyreback. Arne Erlandsen sliter med å finne hvilke kanter han vil bruke, men vi tror han helt sikkert bruker Moen Hansen på den ene siden. På den andre kanten står valget mellom Kind Mikalsen og Anene, da Dos Santos trolig er ute med skade etter smellen han fikk sist. På topp starter Holmen og med seg får han enten Soltvedt eller Castilla, vi tror førstnevnte.

KIL trenger sårt en seier av flere grunner. For det første å komme tilbake på vinnersporet. For det andre vinne tilbake sitt eget publikum som har sett laget sitt tape de hele tre kamper av seks på eget gress, noe som gjør at de er på nedrykksplass på «hjemmetabellen». Og for det siste så trenger de en seier for at de ikke skal ligge på nedrykksplass på tabellen etter halvspilt serie. Kisa har en god mulighet til å konsolidere stillingen på opprykksplass da deres to nærmeste konkurrenter skal ha meget sterk motstand denne runden. Men da må laget finne tilbake til sin plattform i det defensive spillet og nekte motstanderen rom bak og i eget lag, i langt sterke grad enn det de gjorde mot Strømmen sist.

KIL Toppfotball – Ull/Kisa

Tre siste kamper hjemmelag: Tap, Tap, Uavgjort

Karantener hjemmelag: Hæstad, Fazlagic

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Ryen, Solum, Dosso

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Deinoff – Førsund, Shindika, Wigum, Pireau – Melgalvis, Aas, Tiller Larsen – Myklebust, Tuelo Johannesen, Moen

Tre siste kamper bortelag: Tap, Tap, Uavgjort

Karantener bortelag: Andresen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Dos Santos

Antatt lagoppstilling bortelag:

Origi – Rosenkilde, Flittie Onstad, Nordnes, Kristoffersen – Moen Hansen, Jørstad, Adebahr, Kind Mikalsen – Soltvedt, Holmen

Skjebnekamp i bunnen av tabellen!

Notodden tok et meget sterkt poeng borte mot Mjøndalen sist, og står dermed med to kamper på rad uten tap etter braktapet mot tabelljumbo Bærum. Men laget har allikevel ikke vunnet på sine seks siste kamper, og trenger sårt en seier her for at avstanden til lagene over streken ikke skal bli for stor. Alta tok et heldig poeng hjemme mot Ranheim sist da lagene spilte 1-1, men ligger fortsatt meget dårlig an nest nederst på tabellen. Laget har ikke vunnet på sine ti siste kamper, og på lik linje med Notodden må de ha en seier snart for ikke å henge for langt etter.

Notodden har fortsatt noen skader i troppen, da fortrinnsvis på spillere av offensiv legning. Til denne kampen er også Alsaker ute med karantene, etter at han pådro seg sitt andre røde kort for sesongen sist. Vi tror Jahr kommer inn og danner backpar sammen med Sande. Stopperne Jenssen og Lien er bankers. På midten tror vi Velta og Granerud spiller, med en trio bestående av Kleven, Amundsen og Nynes foran seg. På topp fortsetter Holmen. Vi tror dermed laget går ut i sin vante 4-2-3-1 formasjon.

Alta har som vanlig sine langtidsskadete spillere ute. Rolandsen har gjort denne listen lengre da det er fastslått at han er ute i 5-7 uker til. Nome soner karantene, og da blir det ikke så mange alternativene Rune Berger har å velge mellom. Vi tror Josefsen og Nordbye spiller backer, alternativet er Overvik. Dujilo og Törnqvist spiller stoppere. På midten tror vi Solberg, Nilsson og Reginiussen spiller, mens Thomassen, Ertsås og Nikolaisen spiller på topp. Om laget går ut i 4-5-1 eller 4-4-2 er vi litt usikre på, da laget har variert litt i forhold til formasjon hittil i sesongen.

Vi har skrevet om viktigheten av denne kampen allerede, og vi tror også at dette er en helt åpen kamp som vil bli avgjort på hvem som klarer å holde nervene mest mulig i sjakk. Notodden er et godt hjemmelag, og de fleste poengene de har tatt har kommet på eget kunstgress. Vi tror laget vinner skjebnekampen, og sender Alta et skritt nærmere 2. divisjon.

Notodden FK – Alta IF

Tre siste kamper hjemmelag: Tap, Uavgjort, Uavgjort

Karantener hjemmelag: Alsaker

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Dahle, Shala, Bjerke

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Larsen – Sande, Lien, Jenssen, Jahr - Granerud, Velta - Kleven, Amundsen, Nynes - Holmen

Tre siste kamper bortelag: Tap, Tap, Uavgjort

Karantener bortelag: Nome

Nøkkelspillere usikre bortelag: Rolandsen, Erlandsen, Ngom, Gauseth

Antatt lagoppstilling bortelag:

Jarosinski – Josefsen, Dujilo, Törnqvist, Nordbye – Nilsson, Reginiussen, Solberg, Thomassen -Nikolaisen, Ertsås

Ranheim på seierssporet igjen da bunnlaget kommer på besøk?

Etter oppvisningen borte mot Glimt for tre runder siden har Ranheim tapt hjemme mot Mjøndalen og kun tatt et poeng borte mot svake Alta. Allikevel tror vi ikke dette skyldes formsvikt eller fokus på de økonomiske problemene som herjer klubben, da laget har vært klart best i begge disse kampene og burde fått bedre betalt. Bærum hadde en alle tiders mulighet for å fortsette oppturen mot et meget redusert Sandefjord, men feilet på eget kunstgress og er tilbake på bunnen av tabellen.

Ranheim har ingen karantener, og det er kun Reginiussen som er usikker til denne kampen på grunn av smellen han fikk i hodet sist. Hvis han er ute kommer gode Løkberg inn.

Bærum har Cornell tilbake fra karantene, og han går ventelig inn sentralt på bekostning av Larsen. Resten av laget blir det samme som sist. Laget må klare seg uten sine kanskje to beste offensive spillere, Shaswari og Lundemo, da de fortsatt er skadet.

Vi tror Ranheim kommer til å kjøre over Bærum i denne kampen. Ikke for å være stygg, men vi mener det er stor kvalitetsforskjell på lagene, og at Bærum kommer til å få unngjelde for manglende uttelling i de to foregående kampene for hjemmelaget. Ranheim er sterke på dødballer, og vi tror de kommer til å score minst ett mål på corner eller frispark fra siden i denne kampen.

Ranheim IL – Bærum SK

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Tap, Uavgjort

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Reginiussen

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Barli – Rønning, Tronseth, Moe, Malmo – Stilson, Åsen, Reginiussen, Krogstad – Stene – Bye

Tre siste kamper bortelag: Seier, Seier, Tap

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Finstad, Shaswari, Lundemo

Antatt lagoppstilling bortelag:

Hjulstad – Troupe, Aunan, Ruud Irgens, El-Masouri – Nervold, Cornell, Sandbu, Berg – Pellegrino, Aalbu

Hvem vinner duellen mellom formlagene i Adeccoligaen?

Sandefjord tok en sterk seier borte mot formsterke Bærum sist, da de vant 3-1 med et meget redusert lag. Seieren var lagets tredje på rad, og de har nå meldt seg på helt i toppen av tabellen. Hødd slo Sarpsborg 08 2-1 på hjemmebane sist, og står nå med seks strake kamper i serien uten tap. Allikevel ligger laget fortsatt under nedrykksstreken, og det sier sitt om hvor dårlig start laget hadde på sesongen.

Sandefjord har fortsatt Dokken, Røyrane og Gabrielsen ute med skader, samt at Bindia er med Senegal i OL. Allikevel ser det langt lysere ut for Arne Sandstø når han skal ta ut laget da både Hansen og Jaiteh er tilbake fra karantener, og Amankwah har meldt seg klar til kamp etter et langt skadeavbrekk. Vi tror Amankwah går inn i midtforsvaret på bekostning av Magnusson, og at Reppesgård Hansen fortsetter å vikariere for Bindia på høyreback. Midtbanen blir besatt av Dieng, Torp, Jaiteh og Lamøy, mens spisser blir Hansen og Aas.

Hødd har ingen karantener og ingen nye skader. Vi tror laget stiller uforandret fra sist, selv om det er sterk konkurranse om plassene for tiden i laget fra Ulsteinvik.

Det blir uhyre spennende å se hvem av disse formsterke lagene som trekker det lengste strået i denne kampen. Vi ser for oss en helt åpen kamp hvor det blir mange sjanser til begge lag. Ingen av lagene, og ingen av trenerne er mest opptatt av å forsvare seg, så dette bør bli en meget severdig kamp som vi ikke er i nærheten av å forsøke oss på å tippe utfallet av.

Sandefjord Fotball – Hødd IL

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Seier, Seier

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Dokken, Gabrielsen, Røyrane, Amankwah

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Austbø - Reppesgård Hansen, Dimitriadis, Amankwah, Brix - Dieng, Torp, Jaiteh, Lamøy – Hansen, Aas

Tre siste kamper bortelag: Uavgjort, Uavgjort, Seier

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag:

Antatt lagoppstilling bortelag:

Nyland – Latifu, Klock, Moltu, Brandal – Aursnes, Heltne Nilsen – Helland, Sandal, Heltne - Standal

Formsvake Sarpsborg 08 må slå formsterke Kamma på eget gress hvis de skal henge med i toppen!

Sarpsborg 08 tapte relativt fortjent i en sjanserik kamp borte mot Hødd sist, noe som gjør at det tippede topplaget er en av divisjonens mest formsvake lag. Laget har ikke vunnet på hele fem kamper nå, og er helt nede på en sjuendeplass på tabellen. HamKam derimot tok en meget solid seier borte mot Bryne sist, og er sammen med Sandefjord, Hødd og Start et av formlagene. Laget har fire strake seirer, og har kun ett tap på de ti siste kampene.

Sarpsborg har ingen karantener og så å si skadefri tropp, og assistent Klæboe varsler at det kan komme noen endringer i laget. Vi tror de samme fire starter i backrekken. Videre tror vi at Jonvik kommer inn for Ihugba eller Breive sentralt, da disse tre rullerer på de to sentrale posisjonene. På kant tror vi fort Roberts eller Divanovic kan komme inn fra start på bekostning av Elyounoussi eller Solberg, men vi tror ikke begge kantene blir byttet. Wiig og Hoås er solide, men hvis Roar Johansen ønsker forandringer kan Giæver komme inn for en av dem.

HamKam har ingen karantener eller skader, og vi tror de stiller med det samme laget.

Nok en kamp som er helt åpen, men vi har en viss følelse av at oppturen til Kamma fortsetter her. Og vi mener at ett poeng er å fortsette oppturen mot et revansjesugent hjemmelag. Sarpsborg har kun tatt 10 av 21 poeng på hjemmebane, og står med tre strake kamper uten seier på eget kunstgress. Vi tror på en åpen kamp hvor hjemmelaget har mest ball, men hvor Kamma er meget giftige på kontringer.

Sarpsborg 08 - HamKam

Tre siste kamper hjemmelag: Uavgjort, Uavgjort, Tap

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Røn

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Larsen – Berge, Heieren Hansen, Ødegård, Baigorri – Ihugba, Breive/Jonvik – Elyounoussi, Wiig/Giæver, Solberg – Hoås

Tre siste kamper bortelag: Seier, Seier, Seier

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Hogan, Ekeberg Skjerve

Antatt lagoppstilling bortelag:

Rønningen – Jevne Hagen, Asani, Bjerke, Riise – Hagen, Berg Hansen, Dahle – Nedrebø, Gundersen, Lehne Olsen

Vinneren av kampen på Strømmen Stadion får et pusterom til bunnstriden!

Strømmen fikk med seg ett fortjent poeng fra bortekampen mot Kisa i mandagens lokaloppgjør. Dette gjør at laget har kun ett tap på de seks siste, men også kun en seier på de samme seks. Denne kampen blir derfor en meget viktig en, da laget med seier vil kunne vinke farvel til trussel om nedrykk for en periode. I motsatt tilfelle, med tap, vil laget for alvor være innblandet i nedrykksstriden. Det samme gjelder for bortelaget TUIL. Etter en flott start på sesongen, er laget nå inne i en tøff periode. Sist tapte laget hjemme mot topplaget Start, noe som resulterte i at laget ikke har vunnet på de tre siste kampene.

Strømmen har Van Den Burgt ute med karantene til denne kampen. På skadefronten ser det greit ut, men både Nilsen og Rasch er usikre til kampen. Vi tror Amundsen blir flyttet ut som høyreback og at Yabre kommer inn som stopper. Rasch tar plassen til Van Den Burgt sentralt hvis han er kampklar, hvis ikke flyttes Tokstad eller Olsen inn sentralt og N’Kee kommer inn på kant.

TUIL har Johansen ute med karantene. I tillegg er spissen Waage ikke klar til dette oppgjøret. En som derimot kan rekke kampen er viktige Bertheussen, som eventuelt går inn som stopper for Arnøy. Lidin Hansen tar plassen til Johansen sentralt, resten av laget blir det samme som sist.

Som beskrevet tidligere en meget viktig kamp for begge lag. Vi tror på en jevn kamp hvor vi er litt usikre på hvordan lagene vil angripe kampen. Spiller TUIL slik de gjorde borte mot Kisa for litt siden, naivt og med stor plass bak egen backrekke, tror vi laget blir kontret i senk av hjemmelaget. Samtidig vet vi at det er noe diskusjon vedrørende taktikken Strømmen ofte har brukt på hjemmebane hvor de ofte har ligget lavt for å kontre. Vi tror Strømmen kommer med en offensiv tilnærming til denne kampen og at vi får en åpen og sjanserik kamp, hvor begge lagene skaper godt med sjanser.

Strømmen IF - TUIL

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Tap, Uavgjort

Karantener hjemmelag: Van Den Burgt

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Nilsen, Rasch

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Kerr – Amundsen, Yabre, Bjørnevik, Figved – Tokstad, Strømnes, Rasch, Olsen – Sistek, Møller

Tre siste kamper bortelag: Uavgjort, Tap, Tap

Karantener bortelag: Johansen

Nøkkelspillere usikre bortelag: Bertheussen, Waage

Antatt lagoppstilling bortelag:

Sørensen – Yndestad, Arnøy/Bertheussen, Talberg, Rinde – Johnsen, Lidin Hansen – Strøm, Kjæve, Lysvoll – Johnsgård