Thorgan Hazard. (Foto: FRANCOIS NASCIMBENI/Afp)
Thorgan Hazard. (Foto: FRANCOIS NASCIMBENI/Afp)

Chelsea har kjøpt Eden Hazards lillebror

19 år gamle Thorgan Hazard hentes fra franske Lens.

Overgangen ble annonsert på klubbens tv-kanal tirsdag kveld. Noe senere kom den offisielle bekreftelsen på hjemmesiden.

Storebror Eden kostet Chelsea 40 millioner euro. Lillebroren blir nok billigere, men også han har gjort sine saker bra så langt i karrieren.

19-åringen spiller ving/offensiv midtbane og har scoret ti mål på 23 kamper for Belgias U19-landslag. For Ligue 2-klubben Lens er det blitt 14 kamper, men ingen scoringer.

Thorgan skal trene med Chelseas U21-gruppe og blir vurdert leid ut for å få kamptrening. Klubben melder også at meksikanske Ulises Davila leies ut til Sabadell i spansk andredivisjon, mens Milan Lalkovic og Matej Delac leies ut til portugisiske Guimaraes.

Les også: Se Hazards første Chelsea-fulltreffer

- Han hadde ett år igjen av kontrakten. Men han sa han ikke ville forlenge. 48 timer senere forsto jeg hvorfor. Da fikk jeg høre at Chelsea ville ha ham, sa sportsdirektør Antoine Sibierski i Lens for noen dager siden.

Det kan også nevnes at det finnes to Hazard-brødre til. Kylian på 16 og Ethan på sju. Kylian er i Lilles ungdomsakademi, mens Ethan spiller for Edens gamleklubb i Belgia, A.F.C. Tubize. Det er usikkert om Chelsea er i forhandlinger om å kjøpe dem også.

Hazard (Foto: OTTO GREULE JR/Afp)
Hazard (Foto: OTTO GREULE JR/Afp)