Chelsea (Foto: MEHDI TAAMALLAH/Afp)
Chelsea (Foto: MEHDI TAAMALLAH/Afp)

Lucas Piazon scoret sitt første for Chelsea

Chelsea og Paris Saint Germain spilte uavgjort i New York.

Chelsea møtte i natt Paris Saint Germain til treningskamp på Yankees Stadium i New York.

PSG best i gang
Verken Zlatan Ibrahimovic eller Thiago Silva var med i troppen til den hardtsatsende franske klubben. Men argentinske Ezequiel Lavezzi stilte fra start.

Og det var akkurat Lavezzi som skulle få kampens første sjanse. Bare få minutter ut i kampen plukket den tidligere Napoli-spilleren ned en vakker pasning i boksen, og fikk avsluttet. Petr Cech stod derimot i veien for forsøket.

PSG var det beste laget i første omgang, og etter en halvtime førte Nene franskmennene fortjent opp i ledelsen på en retur.

Chelsea slo tilbake
Begge lag gjorde flere bytter i andre omgang. PSG beholdt ledelsen helt til det gjenstod drøye ti minutter. Da spilte Ramires fri den brasilianske unggutten Lucas Piazon, som sikkert plasserte ballen i mål. Scoringen var Piazons første mål på seniornivå for London-klubben.

Piazon
  (Foto: ADAM HUNGER/Reuters)
Piazon (Foto: ADAM HUNGER/Reuters)

Roser Piazon
Piazon kom inn og erstattet Romelu Lukaku etter rundt en time spilt, og Chelsea trener Roberto Di Matteo var full av lovord om den unge brasilianeren etter kampen.

– Han er fortsatt en ung gutt. Han har vært veldig imponerende i de siste treningskampene. Å spille fremme som en spiss er ikke hans naturlige posisjon, men han har gjort det veldig bra der i de to siste kampene, og i dag scoret han også et flott mål. Han er absolutt en mann å se opp for i fremtiden, sier han til klubbens hjemmeside.