Tarik Elyounoussi og Ståle Solbakken
Tarik Elyounoussi og Ståle Solbakken

Tarik om Solbakkens besøk: – Tror ikke han ble imponert

Fredrikstad-stjernen utelukker ikke at Wolves kan være en aktuell klubb, men har ikke snakket med lagets norske manager.

Søndag var Wolverhampton-manager Ståle Solbakken på plass i Fredrikstad, der det nedrykkstruede og økonomisk hardt prøvede hjemmelaget tapte 0-2 mot Hønefoss.

Etter det TV 2 Sporten kjenner til, hadde Solbakken tatt turen til Norge for å finsikte Tarik Elyounoussi, som ikke kom nærmere scoring enn et stolpeskudd i andre omgang.

– Får ta det som det kommer
24-åringen tror ikke Solbakken ble videre imponert over det han fikk se.

– Jeg tror ikke han ble så veldig imponert. Både over matchen, og meg forsåvidt. Det var litt vanskelig å spille på topp her, og jeg følte at jeg ble litt alene. VI får ta det litt som det kommer, så det er ikke så mye å tenke på, sier Elyounoussi til TV 2 Sporten.

Har ikke snakket med Solbakken
Han kunne ikke bekrefte at han var grunnen til at Solbakken hadde tatt seg tid til å reise til hjemlandet.

– Du kan ikke komme hit og si at han er her for å se på meg. Det finnes sikkert mange andre grunner til at han kommer og ser på i dag, sier FFK-stjernen.

Utelukker ikke klubbskifte
Elyounoussi har allerede takket nei til et tilbud fra italienske Pescara denne sommeren. Han holder fortsatt døren åpen for at det kan bli en overgang, men vil ikke takke ja til hva som helst.

– Det skjer mye rart i fotball. Overgangsvinduet er ikke stengt igjen ennå. Jeg har vært åpen hele veien mot klubben om at dersom det kommer et riktig tilbud og en riktig klubb for meg, så skal jeg vurdere det. Nå forholder jeg meg til at jeg er FFK-spiller, sier Elyounoussi.

– Alle klubber er aktuelle
Som ikke utelukker at Wolves kan være riktig klubb.

– Alle klubber er aktuelle. Jeg vurderer det som kommer. Jeg har ikke hørt så veldig mye mer enn at jeg spiller her i hvert fall ut året, sier spissen.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst

Bli med i kampen om flotte premier! Spill Tippeligamanager 2012!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk