I STORSLAG: Christoffer Rambo har scoret hele 49 mål på sju kamper for Elverum. Ingen av dem har kommet på straffer. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
I STORSLAG: Christoffer Rambo har scoret hele 49 mål på sju kamper for Elverum. Ingen av dem har kommet på straffer. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Rambo blir Dunkerque-spiller

Christoffer Rambo har signert for Espen Lie Hansens franske klubb.

Overgangsspekulasjonene rundt den norske landslagsspilleren Christoffer Rambo har svirret i lang tid. Nå kan de ta slutt.

Høyrebacken blir nemlig proff i franske Dunkerque.

«Christoffer Rambo er ny spiller i USDK, hans første intervju gjøres mandag klokken 19», skrev franskmennene i på sine Facebook-sider lørdag kveld. Dette melder avisen Østlendingen.

Søndag kom den offisielle beskjeden på franskmennenes hjemmesider, og Rambo har skrevet under for to sesonger i sitt nye hjemland.

Les også: OL-formen til håndballjentene er i rute

I Dunkerque blir Rambo lagkamerat med en annen nordmann, nemlig Espen Lie Hansen.

Søndag ettermiddag twitret Rambo følgende melding fra sin offisielle Twitter-konto: «På vei hjem fra en fin tur til Frankrike. Da skal jeg vist plage deg to år i Donkerque @EspenLieHansen»

Rambo stod på lønningslisten til spanske Valladolid, men var utlånt til Elverum. Der hadde han ett år igjen av lånekontrakten, men nå blir det altså den hardtsatsende franske ligaen på lysluggen med det knallharde skuddet.

Er dette en riktig overgang for Rambo? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!