Chris Smalling. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Chris Smalling. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Chris Smalling ute i ti uker

Skadeproblemene fortsetter for Chris Smalling. Midtstopperen er operert for tåskade.

Manchester Uniteds skadeproblemer fra forrige sesong ser ut til å fortsette også inn i den nye. Nå er det klart at Chris Smalling trolig ikke er tilbake på banen for de røde djevlene før i oktober.

Smalling har nemlig pådratt seg en skade i metatarsal-beinet i foten, og har gjennomgått en operasjon. Dette melder Manchester United på sine hjemmesider lørdag.

Dette er ikke første gang Smalling har skadet seg de siste månedene. I mai ble det klart at en lyskeskade ville holde forsvarsspilleren utenfor både Englands EM-tropp og Storbritannias OL-tropp.

Les også: Smalling mister EM

Sir Alex Ferguson regnet med å få stopperen tilbake i førstelagsdiskusjonen til seriestart, men det nye tilbakeslaget betyr at Ferguson må klare seg uten ham når Everton står på motsatt banehalvdel i seriestarten 20.august.

Til tross for at det fremdeles er usikkert om Jonny Evans rekker seriestart er det ikke fullstendig krise for Manchester-laget. Nemanja Vidic kan nemlig returnere fra sin langvarige skade, og i tillegg kjemper Rio Ferdinand og Phil Jones om en plass på laget.