Tommy Sharif sier han vil møte ryktene med et nytt dekkutsalg. (Foto: Roar Grønstad, rb.no/ANB)
Tommy Sharif sier han vil møte ryktene med et nytt dekkutsalg. (Foto: Roar Grønstad, rb.no/ANB)

– De ville vel helst at jeg hadde druknet på fisketur

Tommy Sharif slår tilbake mot konkurrentene etter konkurs-spekulasjoner.

Tommy Sharif avviser fullstendig spekulasjonene om at grunnen til at han legger ned dekkutsalget og begynner med nettbutikk, er fordi han er på konkursens rand, melder rb.no.

– Direkte løgn, sier Sharif.

Nytt dekksenter

Han sier han står ved beslutningen han tok i et intervju med E24 for et par dager siden, hvor han uttalte at han ville møte dette ved å starte nytt dekkutsalg.

Grunnen skal kun være for å motbevise ryktene om at det er en vanskelig økonomi som tvinger ham til å begynne med nettsalg av dekk og felger, ifølge Sharif.

– For å motbevise ryktene

– Konkurrentene forsøker å sette ut falske rykter om meg. Slik har det vært helt siden jeg startet opp med salg av dekk i garasjen. Jeg mener nettsalg av dekk og felger er framtida, men de mener andre årsaker ligger bak. Så da vil jeg motbevise det ved å starte opp et nytt dekkutsalg, sier Tommy Sharif.

De konkrete planene for hvor dette skal ligge, hvor stort det skal være eller hvordan det skal inngå som en del av merkevaren Sharif's dekksenter, vil han ikke si noe om.

Det er ikke aktuelt å fortsette med dekksenteret på Skedsmokorset, som legges ned 1. august, siden han allerede har inngått en avtale med svensk firma som skal ta over.

Ett eller flere?

– Jeg vil bruke ferien nå til å se på ting som hvor det kan plasseres, og om det for eksempel blir ett eller flere steder, sier han.

– Så det er ikke fordi du har ombestemt deg vedrørende å satse på nett?

– Absolutt ikke. Nettbutikk er framtida, og jeg mener at jeg allerede er seint ute på nett, sier Tommy Sharif.

– Rotter seg sammen

Dagens Næringsliv skrev tirsdag at flere av leverandørene til Sharif sliter med å få betalt, og at flere av disse mener at nedleggelsen av dekksenteret skyldes at han er på konkursens rand.

Tommy Sharif selv mener dette bare skyldes at de vil sverte ham, fordi han er en stor trussel for konkurrentene siden han vil utkonkurrere dem på pris. Han viser til at mens andre importører selger til forhandlere, som igjen selger videre til kundene, selger han de samme dekkmerkene direkte til kundene.

– Bransjen rotter seg sammen, og på en måte skjønner jeg at de er frustrert og forbanna. Helst skulle de vel ønske at jeg falt over bord på fisketur, jeg som ikke kan svømme. Men de blir ikke kvitt meg så lett, jeg flyter på fettet, sier Sharif humoristisk.

Les flere bil- og motorsaker fra rb.no her:

Les også: Snart kommer dekkene som tilpasser seg sesongene