steven (Foto: DR, © ps)
steven (Foto: DR, © ps)

Little Steven: – 22. juli føltes som et angrep på min familie

Fikk støtte av Bruce i sorgen.

Steven van Zandt har fått et nært forhold til Norge etter rollen i NRK serien «Lillyhammer».

I dagens utgave av VG forteller han om hvordan han opplevde terrorangrepet. I fjor pendlet han mellom Norge og USA, og da terrorangrepet rammet Norge, var han på snarvisitt i USA.

– Jeg var i sjokk. Jeg trodde ikke noe sånt kunne skje i Norge, det var utenkelig. Du vet, surrealistisk. Det tok litt tid før jeg innså at det fakisk var sant, det gjorde meg uvel, sier han til avisen.

Opptrer han på Rådhusplassen?

Det har vært usikkert om «The Boss» kommer til å opptre under søndagens minnemarkering. Han var tidlig ute i fjor, etter tragedien inntraff, med å si at han gjerne ville spille for å minnes ofrene. TV 2 meldte for to dager siden at politiet har en muntlig avtale med Springsteen om at han skal spille på Rådhusplassen søndag.

Om Springsteen opptrer med bandet «The E-Street Band» er uvisst.

Les også: – Springsteen spiller på Rådhusplassen 22. juli

– Bruce hjalp meg med å takle inntrykkene

– Jeg opplevde det som helt grusomt da det skjedde. Nå føles det som et angrep på min egen familie. Jeg har fått et veldig nært forhold til Norge gjennom innspillingen av «Lillyhammer.

Videre forteller han at Bruce Springsteen har vært en støtte i sorgen. De to har flere ganger snakket om det som skjedde 22. juli.

– Bruce er veldig flink til å snakke om sorg. Han har en måte å snakke om sorg på som er veldig spesiell. Han er så flink til å være oppløftende.

Les også: Vinni, Halvdan og Knausgård til 22. juli-markering