Michael_Randy1jpg_965165i
Michael_Randy1jpg_965165i

Jackson-søsknene mener testamentet er falskt

Men Michaels datter sier de lyver.

– Det er ingen tvil om at Michaels testamente er forfalsket, skriver Michael Jacksons søsken i et brev til advokatene.

Nå krever Janet, Jackie, Tito, Jermaine og Marlon Jackson at advokatene som har ansvar for avdøde Jacksons dødsbo, skal forlate sine roller med umiddelbar virkning, melder Celebuzz.

– Dere har utnyttet en sørgende familie

I et brev nettstedet har fått tak i skriver de fem søsknene at de er helt sikre på at Michaels testamente fra 2002 er forfalsket.

– Den gangen kunne ikke noen av oss forstå det, men nå står det helt klart for oss: Testamentet er, uten tvil, ikke det riktige og det er blitt forfalsket, skriver de fem i et brev. Randy Jackson gikk selv ut på Twitter og bekreftet at de krever at advokatene går av umiddelbart.

– Siden vår høyt elskede brors død, har dere ikke klart å leve opp til deres roller som administratorer av hans døds bo. Det dere til gjengjeld har klart er å utnytte en sørgende mor og en sørgende familie.

Les også: Michael Jacksons luksusvilla ute for salg

Klager etter at de ble arveløse

Nå gir advokatene svar på tale i en pressemelding og mener påstandene kom etter at søsknene fikk vite at de var utelatt fra testamentet, for å sikre hans tre barn en god fremtid.

– Det er veldig trist å høre at falske rykter og feilaktige påstander basert på konspirasjonsteorier, nå kommer fra noen medlemmer av Michaels familie. For øvrig de samme som ble utelatt fra testamentet, skriver de anklagede advokatene i en pressemelding.

– Dere lyver!

I brevet har de fem søsknene skrevet at den angivelige forfalskningen av testamentet har påført deres mor, Kathrine Jackson, et mindre slag. Dette medfører ikke riktighet, ifølge Michaels datter og Kathrines barnebarn, Paris.

– Jeg skal klargjøre her og nå at det som er blitt sagt om min bestemor er rykter, og ingenting er skjedd. Hun er i utmerket form, skriver hun på sin Twitter profil, ifølge TMZ.

Nå langer hun ut mot sin onkel Randy på sin profil:

«@randyjackson8 Hello kjære FAMILIE medlem! Jeg setter ikke pris på at du forteller alle ting som ikke er sant, ellers tusen takk»

Når en av hennes følgere foreslår at hun viser sin onkel mer respekt, svarer hun:

– Kanskje han skal begynne å ha respekt for sin mor?

Les også:Michael Jacksons datter nesten ikke til å kjenne igjen

Han avskydde dem

– Vår bror fortalte oss noen få måneder før han døde at han hatet dem (advokatene jou. anm.), og at han ikke ville ha noe som helst med de å gjøre, verken i livet sitt eller på eiendommen sin, skriver de fem søsknene.

Randy har selv skrevet på sin Twitter-konto at saken vil bli tatt videre til myndighetene.