Hva gjør den grønne Fiaten i feil kjørefelt   og hvem har stått for den firehjulskontrollen der? Svaret er ganske oppsiktsvekkende, som du ser i denne videoen. (Foto: Youtube.com)
Hva gjør den grønne Fiaten i feil kjørefelt og hvem har stått for den firehjulskontrollen der? Svaret er ganske oppsiktsvekkende, som du ser i denne videoen. (Foto: Youtube.com)

Men – denne er vel i feil kjørefelt?

Dette tror du ikke før du ser det! Se video:

Noen har mer fritid enn andre, enkelte har kanskje til og med litt i overkant god tid. For vi vet ingen annen måte å forklare at noen kan komme på ideen som ligger til grunn for dette videoklippet.

Utgangspunktet for den meget uforutsigbare bilen er en gammel Polski Fiat – biler som det drøsser av i trafikken i Polen, der videoen kommer fra. Ergo er det ingen som i utgangspunktet legger merke til en slik bil – før denne dukker opp...

Se også: At dette går bra er ikke førerens fortjeneste...

Ikke prøv det hjemme...

Dette er helt klart egnet til å forvirre medtrafikantene, og hvor solid dette bilbygget er har vi heller ingen peiling på. Ergo anmoder vi innstendig om at du ikke prøver noe slikt hjemme - eller noe annet sted.

Men likevel – han skal ha for ideen, og det må nødvendigvis ligge mye jobb bak når han i det hele tatt får dette til å fungere som det gjør. Klikk i videovinduet under og se selv:

Del med Facebook-vennene dine!

http://www.youtube.com/watch?v=wp1uUQINopA

Se også: Han her er ikke fullt så heldig med revers-stuntet