Slik fant Vårin bilen sin

Vandaler knuste ruter og sprayet maling både inni og utenpå bilen.

Bilen hadde blitt sprayet både innvendig og utvendig med hvitmaling, og frontruten var knust.   Jeg er sjokkert, sier bileieren. (Foto: Vårin Albrigtsen)
Bilen hadde blitt sprayet både innvendig og utvendig med hvitmaling, og frontruten var knust. Jeg er sjokkert, sier bileieren. (Foto: Vårin Albrigtsen)

Vårin Albrigtsen fikk seg en overraskelse da hun kom ut til bilen sin etter å ha besøkt søsteren på hytten på Landro på Sotra i helgen, melder ba.no.

– Jeg ble helt sjokkert da jeg så det. Dette er jo verdens roligste sted, sier Albrigtsen.

– Ren vandalisme

Ukjente gjerningsmenn hadde i løpet av natten utført omfattende skadeverk på bilen.

– De har brutt opp døren og tatt en malingsboks med hvitmaling som er sprøytet utover både på innsiden og utsiden. Frontruten er knust, og deler av interiøret ligger strødd utover her, sier Albrigtsen og legger til:

– De har også forsøkt å tjukoble bilen ser det ut til, for lokket til sikringsboksen ligger utenfor bilen. Det må ha skjedd mellom midnatt lørdag og klokken 1500 søndag, da jeg kom tilbake til bilen, sier Albrigtsen.

Har sikret spor

Politiet har vært på stedet og sikret spor. Blant annet var det et godt tydelig fotavtrykk på panseret. I tillegg har de hentet fingeravtrykk fra sikringslokket.

– Det er ikke særlig profesjonelt gjort. Ren vandalisme kaller jeg det. Frontruten er sparket inn, og dermed var det et tydelig fotavtrykk på panseret, sier Albrigtsen.

Operasjonsleder Jan Steimler bekrefter at de har vært på åstedet, og nå gjør undersøkelser. Politiet ble varslet like før klokken 1600 søndag.

Vet du noe om saken, kan politiet kontaktes på telefon 02800.

Stjal CDer

Albrigtsen forteller at det som er mest fortvilende, er at CDene som lå i bilen er forsvunnet.

– Disse CDene var unike, og spesiallaget til oss på et hotell i Tyrkia. De får vi ikke tak i igjen, og det er jo fortvilende. De har stor personlig verdi for oss, så de vil vi svært gjerne ha tilbake, sier hun.

Les flere bil- og motorsaker på ba.no her:

Les også: Ferierende lege fikk bilen tilgriset med byggeskum