Powell sover godt tross liten lyskestrekk

Asafa Powell sier han sover godt om natten, selv om han har kastet inn håndkleet og står over Diamond League-stevnet i London på grunn av en liten lyskestrekk.

– Jeg må være helt sikker på at jeg er klar til OL. Derfor tar jeg ingen sjanser på dette tidspunktet. Det er i august det gjelder å være 100 prosent, sier den tidligere verdensrekordholderen på 100 meter.

– Etter OL-uttakingen hjemme på Jamaica har jeg slitt litt med en sår muskel i lysken. Det har gjort at jeg ikke har fått trent 100 prosent i det siste, sier Powell, som måtte trekke seg fra VM i Daegu i fjor på grunn av en tilsvarende skade.

Han måtte hjelpes av banen etter å ha blitt nummer tre bak Yohan Blake og Usain Bolt på 100 meteren i det jamaicanske OL-uttakingsstevnet, men sier nå at han ikke ser på den lille lyskestrekken som noen alvorlig skade.

Han skulle ha møtt Tyson Gay på 100-meteren i London denne helgen, men det blir ikke noe av.

– Lyskestrekken har fått den nødvendige behandlingen, og Powell blir stadig bedre og bedre. Han føler seg helt klar nå, men i stedet for å konkurrere i London, har vi bestemt at han vil ha bedre av å hvile litt, trene litt og komme i skikkelig form til OL, sier manager Paul Doyle. (©NTB)