Her er den 19 år gamle Formel 2 sjåføren i full gang med den eksepsjonelt imponerende unnamanvøreren. VIDEO: Liveleak.com
Her er den 19 år gamle Formel 2 sjåføren i full gang med den eksepsjonelt imponerende unnamanvøreren. VIDEO: Liveleak.com

Sjekk denne reaksjonsevnen!

19-åringen kommer over bakketoppen - og så... Se video!

Formel 2 er stedet for de som skal vise at de duger for bilsportens virkelig sirkus, Formel 1. Da gjelder det å satse alt - for det er ikke mange som får gleden av å ta steget opp til de aller beste.

Britiske Dino Zamparelli er en av de som ønsker å bli den neste Michael Schumacher, eller kanskje heller David Coulthard?

Skummelt syn

I alle fall er 19-åringen sett på som et stort talent, og i klippet under kan du se noen av egenskapene som gjør at han spås en lysende framtid innen motorsport.

Del med dine Facebook-venner

I forferdelige forhold under et race i Belgia nylig, kommer han kjørende i over 250 km/t i regn og tåke, med svært begrenset sikt. På bakketoppen får han en overraskelse da en rekke av konkurrentene står nærmest stille.

SE OGSÅ: Gjetter du hvor dette rallyhoppet ender?

Kontroll - og flaks

Hvordan unge Zamparelli klarer å unngå sammenstøt er ganske enkelt ubegripelig - men lynraske reaksjoner, fantastisk kontroll på bilen og en ikke ubetydelig porsjon flaks er i alle fall noe av forklaringen.

Du må nesten se klippet flere ganger for å se akkurat hvor imponerende denne unnamanøveren faktisk er.

Klikk på videovinduet under for å se den fantastiske kjøringen:

http://www.liveleak.com/view?i=ff5_1342079696

SE VIDEO: Her raser rallybilen inn i publikum