Cecilie Hultmann håper noen vet hvor hennes avdøde fars helt spesielle Jaguar befinner seg. Hun har nemlig arvet bilen, og har nøklene, men vet ikke hvor bilen har stått til vinterlagring.
Cecilie Hultmann håper noen vet hvor hennes avdøde fars helt spesielle Jaguar befinner seg. Hun har nemlig arvet bilen, og har nøklene, men vet ikke hvor bilen har stått til vinterlagring.

Cecilie trenger hjelp til å finne sin avdøde fars Jaguar

Den spesielle bilen er vinterlagret – men hvor?

Cecilie Hultmann har arvet en helt spesiell 1987-modell Jaguar XJ Sovereign V12 TWR av sin far, som døde brått i vinter. Problemet er at hun sitter med nøklene til bilen – men ikke aner hvor faren har hatt den stående til vinterlagring.

Bilen er etter all sannsynlighet lagret i en eller annen garasje i Drammensområdet, og Cecilie har derfor satt inn annonse i Drammens Tidende for å be om hjelp.

Selv har hun allerede snakket med en rekke av farens venner og kolleger, eierne av flere store parkeringsanlegg, alle utleiegarasjene i Oslo samt Drammen kommune og politiet.

– Dessverre har det så langt vært uten resultat. Men jeg vet jo at den har stått vinterlagret et sted.

Del med dine Facebook-venner

Les mer om Jaguar i vår store bruktbilguide her

Fått noen tips

Så langt har det ikke kommet noen avklarende meldinger i kjølvannet av annonseringen.

– Men jeg har fått en del tips som jeg ikke har rukket å få sjekket ut enda. Det er jo litt som å lete etter nåla i høystakken dette her, men jeg håper at jeg på denne måten kan finne ut av det, sier hun til Broom.

Bilen er en helt spesiell modell – bygget om og modifisert av Tom Walkinshaw Racing. Det finnes ganske enkelt ingen andre eksemplarer av denne modellen i Skandinavia.

– Dette var noe pappa unnet seg selv for seks-sju år siden – en drømmebil han hadde ønsket seg lenge, forteller Cecilie.

LES OGSÅ: Gammel Jaguar til hverdagsbruk – er det smart?

Helt spesiell

Under panseret er det en 6-liters trimmet motor på hele 380 hk. I tillegg er alt av interiør modifisert, det er en helt spesiell sportsgirkasse, sportsunderstell og racingbremser.

– Dette var en spesiell bil, nesten som en racingbil kamuflert som en personbil. Og den ble ikke brukt på vinterstid, da sto den trygt lagret. I mange år sto den i farmorens garasje på Sørlandet, men det siste året er det ingen som vet hvor den har stått, forteller Cecilie.

Men siden faren jobbet i Røyken, er det ikke usannsynlig at vinterlagringen ble gjort i Drammensområdet.

LES OGSÅ: Bruktbiltest: Jaguar XJ: Langt ifra katta i sekken

Ikke ideell for en småbarnsmor

Målet er i første omgang å finne bilen, men Cecilie tviler på at hun vil beholde den.

– Nei, det er ikke helt ideelt for en småbarnsmor å kjøre rundt i den. Men det blir rart å selge den, for dette er en bil pappa hadde et sterkt forhold til, sier hun.

Har du noen idé om hvor bilen kan være? Ta kontakt med Cecilie på mail: carnesen@vikenfiber.no

Les mer om Jaguar XJ i Brooms bruktbilguide her