Radamel Falcao scoret 17 mål i Europa League for Porto forrige sesong. Denne sesongen har han nettet ti ganger for Atletico Madrid (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)
Radamel Falcao scoret 17 mål i Europa League for Porto forrige sesong. Denne sesongen har han nettet ti ganger for Atletico Madrid (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)
Clint Dempsey (Foto: Jon Super/Ap)
Clint Dempsey (Foto: Jon Super/Ap)
Alan Dzagoev (Foto: DANIEL MIHAILESCU/Afp)
Alan Dzagoev (Foto: DANIEL MIHAILESCU/Afp)
Moutinho (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/Reuters)
Moutinho (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/Reuters)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Radamel Falcao topper Fergusons ønskeliste

...og Fulham frister med Clint Dempsey for å hente Andy Carroll.

TV 2 SPORTEN vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Radamel Falcao blir koblet til en sensasjonell overgang til Manchester United. Atletico Madrids stjernespiss skal toppe Sir Alex Fergusons ønskeliste i sommer, hevder Generaccion. Manchester United får imidlertid kamp om Falcaos underskrift fra blant andre Chelsea, Juventus og PSG. Og prislappen det spekuleres i? Rundt 400 millioner kroner.

Andy Carroll kan være på vei tilbake til Newcastle, skriver Daily Mail. England-spilleren ønsker å sette seg ned med Liverpool for å diskutere fremtiden hans. Spilleren er blitt koblet til både utenlandske og engelske, og skal dreie seg om låneopphold. Spilleren gikk til Liverpool for 35 millioner pund.

Andre Villas-Boas vurdere å hente inn midtbanespilleren, Joao Moutinho, som en erstatter for Luka Modric, skriver talkSPORT. Modric er ventet å forlate White Hart Lane denne sommeren.

Moutinho (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/Reuters)
Moutinho (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/Reuters)

Liverpool kan gå for en signering av Jakub Blaszcykowski. Borussia Dortmund-spilleren har ikke signert ny kontrakt med klubben. Det kan bli tøff konkurranse for Liverpool, ettersom Lazio og Inter også følger spilleren, skriver Footylatest.

Hulk sier at han ikke er nær å signere med Chelsea. Den 25 år gamle kraftpluggen vil fortsette å spille fotball i Portugal. Spilleren er med Brasil til OL i London.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Reading vurderer et bud på Jermain Defoe. Fem millioner pund må de i så fall ut med, skriver Metro. Tottenham-spilleren skal ikke ha vært fornøyd med siste tiden under Harry Redknapp, og ønsker seg forsikringer om at han har en fremtid i klubben.

Liverpool skal ha lagt inn et bud på José Callejón. Real Madrid-vingen fikk oppmerksomheten etter Gylfi Sigurdsson gikk til Tottenham. Den spanske klubben skal ikke være interessert i å selge spilleren, skriver talkSPORT.

Les også: Nottingham Forest solgt til den megarike Al-Hasawi-familien

Newcastle har kastet seg på kampen om Junior Hoilett. Spilleren står uten kontrakt etter tiden i Blackburn. Han har vært koblet til Borussia Mönchegladbach, men der skal samtalene ha brutt sammen etter QPR og Newcastle innledet samtaler med spilleren.

Fulham vil også prøve seg på Andy Carroll, og vil bruke Liverpools interesse i Clint Dempsey som virkemiddel. Martin Jol er villig til å tilby Dempsey i et forsøk på å snappe opp spilleren foran nesen på de andre klubben er med i kampen, skriver Daily Mirror.

Clint Dempsey (Foto: Jon Super/Ap)
Clint Dempsey (Foto: Jon Super/Ap)

Rafael van der Vaart vurderer nå å flytte på seg. Agenten hans har plukket ut aktuelle klubber i de forente arabiske emirater, som skal være villig til å betale 70 000 pund i uken for spilleren, skriver Daily Mail.

Chelsea-spilleren, Oriol Romeu, har innrømmet at han kan være på vei tilbake til Barcelona. Spilleren har hatt en sesong i Chelsea, og kan returnere som erstatter for Seydou Keita, skriver Goal.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Både West Bromwich og Aston Villa ønsker seg Tongo Doumbia. Rennes-spilleren har en prislapp på 2.5 millioner euro, og har uttalt at han ønsker å spille i Premier League, skriver Daily Express.

Brighton har innledet samtaler med Arsenal om en låneavtale for det unge talentet, Ignas Miquel, men møter tøff motstand fra Barcelonas B-lag, skriver talkSPORT.

Les også: Maradona fikk fyken i Al Wasl
Les også: Første El Clásico i oktober

Arsenal og Tottenham følger tett med den russiske spilleren, Alan Dzagoev. Spurs skal være i førersetet, og det er ventet at klubben har forberedt et tilbud på ti millioner pund for 22-åringen. CSKA Moskva har sagt at spilleren kan glemme en overgang, som har to år igjen av kontrakten.

Alan Dzagoev (Foto: DANIEL MIHAILESCU/Afp)
Alan Dzagoev (Foto: DANIEL MIHAILESCU/Afp)

Øvrig:

Zlatan Ibrahhimovic skal være nær en signering med PSG. Milan har slitt med økonomien i klubben, og kan gå for et salg av svensken og Thiago Silva. Den samlede summen skal være på 62 millioner euro. I tillegg kan de spare ytterlige 100 millioner euro som har gått til lønninger, skriver Expressen.

PSV Eindhoven er interessert i Lucioano Narsingh, men ser ikke ut til å sikre seg Heerenveen-spissen, skriver Soccerway. PSV skal ha lagt inn et forbedret tilbud, men dette avviser sportsdirektøren i Heerenveen, Marcel Brands.

Hoffenheim, Schalke 04 og Borussia er ute etter å signere Real Madrid-spilleren, Joselu. Spilleren scoret 26 mål for reservelaget til Real Madrd, Castilla, da de rykket opp til Segunda Division for første gang på fire år.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene