Martin Andresen (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
Martin Andresen (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Andresen rasende på Dagens Næringsliv

– Det verste overtrampet i hele min mediekarriere. Martin Andresen var glad for tre poeng mot Odd, men rasende på oppslaget i Dagens Næringsliv onsdag.

I 2000 satte den nåværende Vålerenga-treneren penger på Sevilla-tap i kampen mot Real Oviedo etter tips fra daværende Sevilla-keeper Frode Olsen. Førstesidehenvisningen «Spilte på fikset kamp» var tittelen Martin Andresen først og fremst brukte følelsesladet tid på i intervjusonen etter kampslutt onsdag.

Les også: Martin Andresen spilte på «fikset» kamp

– Jeg blir lei meg, jeg blir fortvilet. Det er så slurvete. Kampfiksing er å manipulere et resultat. Det er umoralsk, ulovlig, kriminelt, sa han meget fordømmende og fortsatte:

– Her var det snakk om kjennskap til lokale forhold. Forhold som 60.000 på stadion og 60 millioner spanjoler kjente til. Dette er helt åpen informasjon. Kampen var ikke fikset.

– Jeg får faktisk lyst til å anmelde saken – når dette settes i sammenheng med kampfiksing, sier Martin Andresen som har spilt to kamper for Follo i år.

Han har sittet som vararepresentant til det sportslige utvalget i klubben uten å ha deltatt på møter i utvalget. Men uansett har han fått kampfiksingsskandalen i norsk fotball et godt stykke inn på livet. (©NTB)