Håvard Nielsen   Vålerenga (Foto: Schrøder, Tor Erik/NTB scanpix)
Håvard Nielsen Vålerenga (Foto: Schrøder, Tor Erik/NTB scanpix)

Håvard Nielsen: - Håper jeg har spilt min siste kamp på venstreback

Men Martin Andresen gir ingen garantier til hat trick-helten.

Skagerak Arena (TV 2 Sporten):

- Jeg håper egentlig jeg har spilt min siste kamp der, sier Nielsen til TV 2 like etter egenhendig å ha senket Odd Grenland i Skien - som spiss.

- Hvis laget trenger det, kan det godt være Håvard spiller venstreback, sier Andresen.

Nielsen har i flere sesonger spilt både kant og back i Vålerenga. På tre kamper som midtspiss, har stortalentet scoret fire ganger.

- Det har gått veldig bra etter jeg fikk sjansen for første gang mot Aalesund. Nå skal jeg bare jobbe enda hardere for å bli enda bedre i den rollen, sier Nielsen.

- Håvard har trengt tid til å bli klar for spiss-rollen. Grunnen til at han ikke har spilt, er at han ikke har vært god nok. Vi har matchet han perfekt, sier Martin Andresen, som nå har grunn til å smile etter en tøff vårsesong på Valle.

- Dere tok 14 poeng på 11 kamper som Spania. Nå har dere tatt syv poeng på tre kamper som Vålerenga. Det er vel ganske tydelig hva som funker best?

- Ja, det ser slik ut. Vi klarte jo ikke se ut som Spania. Det var problemet. Nå spiller vi enkel, typisk norsk kontringsfotball. Vi får gjøre det til vi er gode nok til å vinne på den måten vi egentlig ønsker, sier Andresen.