SAMMEN PÅ SCENEN: Operasanger paret Didrik Solli Tangen og Benedicte Årving sto i kveld sammen på scenen for første gangen.
SAMMEN PÅ SCENEN: Operasanger paret Didrik Solli Tangen og Benedicte Årving sto i kveld sammen på scenen for første gangen.

Didrik Solli-Tangen og Benedicte Årving sammen på scenen for første gang

Sang duett på «Allsang på Grensen». – Både gøy og veldig skummelt!

I kveld sto Didrik Solli-Tangen og operasanger kjæresten, Benedicte Årving, sammen på scenen for første gang. Det var under innspillingen av morgendagens «Allsang på Grensen» de to sang sammen.

Solli-Tangen hadde ikke bare med seg kjæresten Benedicte, men også lillebror, Emil Solli-Tangen.

– Det er kjempe moro å få med seg de nærmeste på scenen! Og få vist dem fram, ikke minst! De er jo så flotte og fine å vise fram på TV.

Trygt å være med kjæresten

Dette var kjæresten Benedictes første store sceneopptreden, noe hun syntes var veldig gøy.

– Det var veldig gøy, men det var jo første gang så det var også litt skummelt, men en gang må være den første. Og det veldig trygt å synge duett med Didrik, legger hun til.

– Synger dere mye sammen hjemme?

– Ja, en del. Og det blir mer og mer, sier turtelduene i kor.

Og publikum skal ikke se bort ifra at vi en dag kan se de igjen sammen på scenen.

Før paret entret scenen spurte programleder Katrine Moholt, Didrik:

INNI
INNI
– Du skal snart synge med ei du er veldig glad i du?

– Ja, jeg skal synge med dama mi da, vet du. Det tror jeg blir veldig romantisk og fint.

Sammen sang kjæresteparet låta «Where the lost ones go». Låta er skrevet av Espen Lind og er med på Sissel Kyrkjebø's plate «All Good Things» fra 2001, hvor de to synger duett.

Les også: Didrik Solli Tangen og Alexander Rybak blir klassekamerater

Slektstreff

Kjæresten Benedicte var ikke den eneste Solli-Tangen hadde med seg på scenen. Han fikk også selskap av lillebror Emil Solli-Tangen. Sammen sang de Di Derre-låta «Jenter som kommer». Brødrene var for øvrig like som to dråper vann.

– Vi er veldig samkjørte, og det er veldig gøy å synge med bordern. Han overrasker stadig, så vi skal ikke se bort ifra at vi hører mye mer fra han, forteller en tydelig stolt storebror Didrik.

Lillebror Emil er student ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, hvor Didrik nylig ble uteksaminert med toppkarakter. Også Benedicte har studert ved samme institutt.

Kjærligheten blomstrer

Det ble i går, mandag, kjent at Alexander Rybak er blitt singel igjen. Etter et og et halvt år som kjærester valgte Melodi Grand Prix vinneren og Maria Slyngstad å gå hver til sitt. Selv om det er slutt mellom de to, blomstrer kjærligheten mellom Didrik og Benedicte som aldri før.

Les også: Didrik Solli-Tangen: – Folk sier jeg er gæren