TULLEPAPPA: Espen Grjotheim ble nylig pappa til barn nummer tre.
TULLEPAPPA: Espen Grjotheim ble nylig pappa til barn nummer tre.

Espen Grjotheim om rollen som trebarnspappa

– Jeg er en tullepappa!

Espen Grjotheim står i morgen på scenen på «Allsang på Grensen». Han har gjort stor suksess som artist og skuespiller siden han slo gjennom i «Idol» i 2003. Han har blant annet stått på scenen med musikalsuksessene «We Will Rock You» og «Mamma Mia!».

For få uker siden ble Espen pappa for tredje gang, og på toppen av det hele har han nettopp bygget hus med sin kjære, Julie Farnes Grjotheim.

Les også: Espen Grjotheim blir pappa

Hvordan er du som pappa?

– Jeg tror jeg er en tullepappa, jeg tuller mye med dem. Men jeg tror jeg er ganske snill og kjærlig, forteller han til «God Kveld Norge».

Har masse tid til barna

Selv om Espen er en populær artist med en hektisk timeplan, har han ingen problemer med å kombinere artistlivet med rollen som småbarnspappa.

– Jeg synes det er veldig fint, mange tror at man er ute og reiser hele tiden og aldri har tid til å være sammen med barna. I mitt tilfelle er det egentlig motsatt, jeg har masse tid. Spesielt på morgenen og dagtid, så da kan jeg følge de til skolen og sånt.

Kaos på alle måter

Med to små jenter fra før, og en tredje på vei, var Espen urolig over hvor hektisk det ville bli å være foreldre til tre små.

– Jeg tenkte at nå kommer begeret til å renne over, og det blir kaos på alle måter. Men det ble faktisk heller motsatt. Hun kom som en liten sånn maskot som vi står i ring rundt og ser på.

Tiden da jentene skal forlate redet, innrømmer Grjotheim at han gruer seg til.

– Det blir rart når noen skal komme og ta over, da blir jeg nok litt sjalu tror jeg.

Les også: Aleksander With: – Jeg leste at jeg hadde kjæreste for å dekke over at jeg er homofil

Drømmer om egen plate

Hva er det største du har gjort?

– Det er veldig vanskelig å sammenligne, for jeg gjør så mange forskjellige ting. Blant annet er jeg veldig glad for å jobbe med Secret Garden, og at jeg har fått reist rundt i verden med de. Men den aller største drømmen er å gi ut en egen plate, men det tar jeg når det passer.

I høst er Espen Grjotheim aktuell på turné med Inger Lise Rypdal.

Les også: Jernring rundt Katrine Moholt og stjernene