Én person pågrepet i kampfiksingssaken

En Oslo-mann i 20-årene er pågrepet og siktet for heleri i forbindelse med kampfiksingssaken i norsk fotball. Mannen erkjenner seg ikke skyldig.

– Oslo politidistrikt har pågrepet en mann, født 1988 og bosatt i Oslo. Mannen er siktet for heleri og for å ha mottatt utbytte/penger fra kampfiksing, opplyser politiet i en SMS til NTB.

Politiet sier videre at mannen er avhørt og at han ikke erkjenner forholdet. Han vil bli sittende i politiets varetekt til torsdag.

– Videre er flere personer avhørt som vitner. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å komme med flere opplysninger i kveld (onsdag), opplyser Gro Smogeli, seksjonssjef for finans- og miljøkriminalitet i Oslo politidistrikt.

Hun fortalte tidligere onsdag at politiet har jobbet intensivt med saken hele dagen. Det er trolig større grunn nå enn tidligere til å tro at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med den angivelige kampfiksingssaken i norsk fotball.

– Vi ser etter ting som er interessant for oss, og det vil da være ting som er av kriminell art. Det er åpenbart at det kan ha skjedd noe kriminelt her, sa Smogeli til NTB. (©NTB)