FÅR NYE EIERE: Nottingham Forest. (Foto: Andrew Matthews/Pa Photos)
FÅR NYE EIERE: Nottingham Forest. (Foto: Andrew Matthews/Pa Photos)

Nottingham Forest solgt til den megarike Al-Hasawi-familien

Al-Hasawi-familien har fullført sin «takeover» av Championship-klubben Nottingham Forest.

Den Kuwait-baserte familien har overtatt eierskapet i den dobbelte Europa-mesteren etter å ha kjøpt opp de resterende aksjene til Nigel Doughty, melder BBC Sports.

LES OGSÅ: Milliardærer fra Kuwait nær Nottingham Forest-overtakelse

– Det er en ære og et privilegium å få kontroll over en så stor klubb, sier den Kuwaiti-baserte familien i en pressemelding.

Vi vet at vi har utfordrende tider foran oss og ser frem til å bringe gammel storhet tilbake hit, og en suksessfull fremtid for klubben

– Jeg kan forsikre alle om at vi skal gjøre vårt ytterste for å bringe Forest tilbake i toppen av engelsk fotball, sier de videre.

– Skal tilbake i toppen
Nigel Doughty la Forest ut for salg i oktober, men døde fire måneder siden. Al-Hasawis interesse for å kjøpe klubben dukket opp i mai, og nå er altså oppkjøpet fullført.

Fawaz Al-Hasawi har lenge vært styreformann i Al-Quadisya Sports Club i sitt eget land, men ønsket seg nye utfordringer og bestemte seg for å kjøpe en engelsk klubb.

– I løpet av de neste ukene vil vi se oss om etter nye spillere, nye folk i trenerteamet og nye folk i støtteapparatet rundt klubben i forberedelsene til den kommende sesongen. Vi vet at vi har utfordrende tider foran oss og ser frem til å bringe gammel storhet tilbake hit, og en suksessfull fremtid for klubben, sier Al-Hasawi i en pressemelding.

Championship i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

FÅR NYE EIERE: Nottingham Forest. (Foto: Andrew Matthews/Pa Photos)
FÅR NYE EIERE: Nottingham Forest. (Foto: Andrew Matthews/Pa Photos)

– Spytter inn penger
Det er ventet at oljemilliardærene vil spytte inn flere hundre millioner kroner inn i klubben til blant annet spillerkjøp.

Nottingham Forest endte på 19. plass i Championship forrige sesong.

Oljesjeikene i Al-Hasawi-familien skal etter planen ha en pressekonferanse førstkommende lørdag i England, hvor de vil fortelle mer om planene deres for den tradisjonsrike klubben.