Blir Robin van Persie City spiller? (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
Blir Robin van Persie City spiller? (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – City byr 15 millioner pund for Robin van Persie

...og Nicolas Anelka kan returnere til Premier League.

Det internasjonale overgangsvinduet har vært åpent i en uke, og klubbene nøler ikke med å dra frem lommebøkene for å sikre seg de beste spillerne. TV 2 Sporten vil gjennom sommeren oppdatere deg med de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Ifølge the Sun skal Mancester City skal være klar til å by 15 millioner pund for Robin van Persie. Kampen om den nederlanske angrepsspilleren har startet. Barcelona, Paris Saint-Germain og AC Milan er også interessert i spilleren som nylig takket nei til ny kontrakt i Arsenal.

Nicolas Anelka kan returnere til Premier League etter hans forhold til treneren i Shanghai Shenhua ikke har vært det beste. Den franske spilleren skal også ha skapt dårlig stemning mellom han selv og supporterne. Ifølge Metro er Shanghai villig til å akseptere bud på rundt fem millioner pund.

Nicolas Anelka (Foto: STR/Afp)
Nicolas Anelka (Foto: STR/Afp)

Brendan Rogers er ifølge Daily Telegraph nær sin førtse signering som Liverpool-manager. Målet er 21-årige spissen Fabio Borini, som spiller for Roma.

Les også: Van Gaal tar over Nederland

Luka Modric skal være nær en kontrakt med Real Madrid verdt 28 millioner pund, ifølge talkSPORT. Rapporter fra fra Modrics hjemland, melder om at Spurs prøver å presse opp prisen til 40 millioner pund. Chelsea, Manchester United og Paris Saint-Germain skal også være interessert i spilleren.

Luka Modric (Foto: Tim Hales/Ap)
Luka Modric (Foto: Tim Hales/Ap)

Daily Mail melder at Andre Villas-Boas har uttalt at Jermain Defoe ikke får forlate Tottenham. Defoe ga uttrykk for å forlate klubben i sommer etter å ha kommet på kant med tidligere trener Harry Redknapp.

Roberto Di Matteo ønsker å legge ti millioner pund på bordet for Wigan-spilleren, Victor Moses. Chelsea presser på for å få gjennomført handelen innen et døgn.

Les også: Her går Arsenal-supporteren bananas med tirade mot van Persie
Les også: – Manchester United byr på Moutinho

Arsenal får konkurranse fra Tottenham for å signere den italienske keeperen Emiliano Viviano. Den 26-årige spilleren er eid av både Inter og Palermo.

Ifølge London Evening Standard ønsker Jan Vertonghen å sette seg ned med Ajax for å diskutere hans overgang til Spurs. Den belgiske spilleren er på sitt siste år i kontrakten, og mener han har rett til en del av overgangspengene, som skal ligge på rundt ni millioner pund.

Barcelona ser på muligheten til å selge David Villa til Paris Saint-Germain eller Juventus. Pengene ønsker de å bruke på Robin van Persie.

David Villa (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
David Villa (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Newcastle har takket nei til en signering av Blackburn-spilleren Junior Hoilett, men skal være nær å sikre seg den australske 19-åringen Curtis Good, som for øyeblikket spiller for Melbourne Heat, melder Newcastle Chronicle.