kat (Foto: Stella Pictures)
kat (Foto: Stella Pictures)

Katie Holmes: – Tom behandlet meg som en robot

Skal ha tatt alle avgjørelser for Katie under ekteskapet.

I 2006 giftet Katie Holmes seg med filmkjekkasen Tom Cruise i en storslått vielse i italienske i Bacciano. I forrige uke kom den sjokkerende nyheten om ekteparets skilsmisse.

Spekulasjonene rundt årsaken til bruddet har vært mange, og flere utenlandske medier hevder at scientologien har mye av skylden for skilsmissen.

Les mer: – Tom Cruise ville sende datteren (6) på boot camp

– Klarte ikke puste

Nå skriver imidlertid det anerkjente kjendisnettstedet TMZ.com at Holmes nærmest følte at hun kvaltes i ekteskapet med Tom Cruise.

Dette skal hun ha uttalt til nære kilder i filmmiljøet.

«Tom Cruise styrte Katie Holmes som en robot. Han tok alle store og små avgjørelser i hennes private og profesjonelle liv. Til slutt følte hun at hun knapt kunne puste uten hans tillatelse», sier kilder tett på Katie til TMZ.

Like etter at paret møttes i 2005, gjorde Tom også grep da Katie spilte i filmen «Thank you for Smoking». Han skal ha instruert produsentene til å avlive alle scener og bilder der Katie skulle være i omfavnelse av motskuespiller Aaron Eckhart.

Les også: Tom Cruise kobles allerede til ny kvinne

Fikk nok

Også da hun spilte inn «Batman Begins», skal Tom ha styrt henne med jernhånd. Hun fikk nemlig ikke lov til å ta fly sammen med resten av crewet, men måtte i stedet fly med Toms private jet.

En kilde sier overfor TMZ at Morgan Freeman skal ha blitt «kvalm av situasjonen».

Til slutt skal Katie ifølge kildene ha blitt så lei av å være Toms nikkedukke, at hun tok valget om å forlate ham.