SKADET: Sønnen til «Jakten» Sølvi ble alvorlig skadet i en motorsykkelulykke tirsdag kveld.
SKADET: Sønnen til «Jakten» Sølvi ble alvorlig skadet i en motorsykkelulykke tirsdag kveld.

«Jakten»-Sølvis sønn i dramatisk motorsykkelulykke

– Jeg var livredd.

Sølvi Heggdal fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i «Jakten på kjærligheten» i 2009. Hun ble raskt tv-seernes storfavoritt, til tross for at Calle endte opp med å sende henne hjem.

Les også:- «Jakten»-Calle er en player

Stygg ulykke

Denne uken har den tidligere TV-profilen opplevd alle mødres mareritt. Tirsdag havnet en gutt utenfor veien på Langneset ved Nås i Eide. Gutten ble sendt til sykehuset i Molde og ble videre fraktet til Trondheim.

«God Kveld Norge» kan avsløre at det var tenåringssønnen til «Jakten»-Sølvi, Kenneth Heggdal, som kjørte utenfor.

– Sønnen min kjører lettmotorsykkel, og han var ute å kjørte tirsdag da sykkelen «kvelva» og havnet utenfor veien. Han har knukket foten og slitt av blodårene, forteller en lavmælt Sølvi til God Kveld Norge.

Heggdal ble livredd da hun fikk telefonen om at sønnen var skadet i motorsykkelulykken. Den tidligere «Jakten»-deltageren forteller også om hvordan morsinstinktet slo inn raskt.

– Da jeg fikk en telefon om at han var skadet så visste jeg ingenting. Man handler kun på rent instinkt så jeg hev meg ut i full fart. Jeg var livredd, men heldigvis fikk vi hjelp til å fraktes til sykehuset.

Les også: Jakten-Sølvi: - Jeg fikk grovt hatbrev

– Kritisk for foten

Siden ulykken inntraff på tirsdag har Sølvi vært ved Kenneths side, og etter mange timer med operasjoner våker hun bekymret over sønnen sin.

Selv om tenåringen er utenfor livstruende fare så har foten måttet tåle enorme skader.

Hvordan har det gått for sønnen din de siste dagene?

Det går nok bra for «guten», men det er veldig kritisk for foten hans. Han ble operert hele den første natten i Trondheim og nå ligger han bare og sover. Vi sitter bare å venter og håper på at det skal gå bra med foten hans, sier en bekymret Sølvi til God Kveld Norge.

St.Olavs Hospital bekrefter at gutten er utenfor livstruende skade.

– Tilstanden er stabil og personen er ikke livstruende skadd. Utover det har vi ikke flere opplysninger nå, sier kommunikasjonssjef Marit Kvikne til RBnett.no

Ny kjæreste

Tidligere i år bekreftet Sølvi til God Kveld Norge at hun hadde funnet kjærligheten igjen.

– Jeg kan bekrefte at jeg har fått meg kjæreste. Forholdet er veldig ferskt og han er veldig pen og kjekk, sier Sølvi til God Kveld Norge.

Les også:«Jakten»-Sølvi har funnet lykken