far (Foto: Eamonn and James Clarke)
far (Foto: Eamonn and James Clarke)

Mario Balotelli krever farskapstest

Raser mot nakenmodell-eksen i pressemelding.

Mandag – dagen etter EM-finalen mellom Italia og Spania – fortalte Raffaella Fico at hun venter barn med fotballstjerne Mario Balotelli.

Nå har Balotelli sendt ut en pressemelding hvor han forteller at han er svært opprørt over Ficos uttalelser – og at han krever en farskapstest.

Les også: Høygravide Chantelle forlot kjæresten

– Beste nyheten i verden

Fico fortalte denne uka følgende til Sports Mediaset:

– Jeg ringte ham før kampen mot Tyskland og sa til ham at jeg ventet barn. Etter en kort pause, sa han til meg at jeg hadde gitt ham den beste nyheten i verden.

Dette mener Balotelli er oppspinn.

Langer ut

I pressemeldingen langer han ut mot ekskjæresten, som livnærer seg som nakenmodell.

Han skriver at de aldri kommer til å bli sammen igjen - og at han ønsker at det blir tatt en DNA-test. Han hevder Fico bare prøver å tjene penger på historien, og nekter for at hun ringte ham for å fortelle at hun er gravid.

«For noen dager siden fikk jeg via andre vite at Raffaella er gravid. På grunn av dette valgte jeg å kontakte henne. Etter at jeg hadde spurt, fikk jeg vite at det var sant», skriver han.

Les hele pressemeldingen nederst i saken!

Familieorientert

I et intervju med The Mirror i november ifjor, fortalte modellen åpenhjertig om forholdet til Balotelli.

– Mario er veldig dyp, men også veldig enkel. Han har samme verdier som meg. Han er svært familieorientert og elsker å lese, sa hun.

Mario Balotellis pressemelding:

«Selv om jeg foretrekker å ikke snakke offentlig om mitt privatliv, føler jeg meg tvunget til å avklare mitt forhold til Raffaella Fico én gang for alle.

Vårt forhold tok slutt i begynnelsen av april. Siden da har vi ikke møttes eller pratet sammen. Jeg har ikke hatt noe å gjøre med henne, og Raffaella har ikke hatt noe å gjøre med meg. Raffaella vet veldig godt at siden vi gjorde det slutt, har jeg ikke hatt planer om å komme tilbake til henne.

Av respekt for dette faktumet, har jeg ikke ønsket å snakke om forholdet - selv når løgner har blitt fortalt og blitt skrevet om oss.

For noen dager siden fikk jeg via andre vite at Raffaella er gravid. På grunn av dette, bestemte jeg meg for å kontakte henne. Etter at jeg hadde spurt, fant jeg ut at det var sant.

Jeg er veldig skuffet. Jeg tror ikke at det er normalt å ikke vite noe før svangerskapets fjerde måned. Jeg forstår ikke hvorfor hun ikke kontaktet meg umiddelbart for å fortelle meg om denne typen ting som er så viktig, men jeg vil ta ansvar hvis det blir bevist at jeg er faren.

Videre irriterer det meg at hun allerede har prøvd å tjene penger på historien ved å selge bilder og intervjuer.

Jeg tror Raffaella er nok kjent til å ikke trenge å dra nytte av denne historien og for å få oppmerksomhet.

Dette er den første og eneste gang jeg vil diskutere dette temaet offentlig. Jeg har ingen intensjon om å svare umiddelbart når noe blir sagt eller skrevet av Raffaella».