Nå skjer det ting her   o mange vil nok hevde at hvis bakgrunnen for det som pågår stemmer, så snakker vi om en vanvittig overreaksjon.
Nå skjer det ting her o mange vil nok hevde at hvis bakgrunnen for det som pågår stemmer, så snakker vi om en vanvittig overreaksjon.

Her har småbarnsfaren fått nok

Noen får utløp for aggresjonen sin på helt vanvittig vis. Se det utrolige klippet!

Har du noen gang tenkt at du gjerne skulle hatt muligheten til å ta en bulldoser og bare fjerne hindringer i veien? Ja, det kunne til tider vært praktisk.

I dette tilfelle er den angivelige bakgrunnen for bulldoserens innblanding heller uskyldig – og en kan vel si at vi snakker om en ekstrem overreaksjon.

Bakgrunnen skal nemlig være som følger: Porschen som står midt i inngangen til skolen har blitt stoppet av en vakt, fordi biler ikke hadde adgang.

Bileieren som ville kjøre inn skolebarna sine synes imidlertid det er helt urimelig at akkurat han ikke får lov til å gjøre nettopp det.

Han er sjef for arbeidet som pågår i området i en eller annen kapasitet. Dermed gir han beskjed til sjåføren i en bulldoser i nærheten om at han skal sørge for at skolen skjønner at han ikke er fornøyd med den restriktive politikken når det gjelder biler.

SE VIDEO: Gjør du det slutt? Da gjør jeg dette!

Del med dine Facebook-venner

Og når bulldoseren har gjort sitt – så har den sinte pappaen fått fram et poeng. Men om det er spesielt smart – og om han tjener så mye på det – er nok en annen sak ...

Så er naturligvis spørsmålet – hvis bakgrunnshistorien IKKE stemmer, hva er da forklaringen på det merkelig opptrinnet? Bruk kommentarfeltet til å komme med dine forslag:

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=988_1341291063

SE VIDEO: Her går bilkunden amok