katarina_680
katarina_680

Her får komikeren Katarina Flatland til å gråte

Rørt til tårer ved matbordet. Se video!

Komiker og programleder Terje Sporsem har et loftsrom han gjerne skulle hatt mulighet til å jobbe i. Det skal «Heder & Hammer»-teamet gjøre noe med i fire programmer vi får se denne uka.

Programleder Katarina Flatland og hennes designteam kommer nemlig på besøk for å pusse opp - og mens programlederen tar en prat med familien til Sporsem rundt matbordet blir det også tid til en personlig samtale som kanskje blir mer rørende enn forventet.

Det er mens Sporsem forteller om da han fridde til sin kjære gjennom ti år, Katrine Myrenget, at det ble for mye for programlederen.

Se det emosjonelle klippet som vi får se i «Heder & Hammer» senere denne uka ovenfor!

Flatland måtte tørke tårene

Det var på en arbeidsuke på radiokanalen P4 at komikeren fridde til samboeren.

– Jeg hadde en spalte som het «Terje gjør ting for folket», og ganske tidlig fikk vi en tekstmelding der det stod at jeg burde fri til Katrine. Jeg tenkte ikke helt, jeg tenkte «jeg vil lage god radio». Den siste dagen hadde de ordnet med helikopter, og vi landet midt på ekebergsletta, der det stod klart et bord med hvit duk og tapas. Rundt hadde det samlet seg masse biler som hørte på radioen, men vi enset dem ikke.

Så fridde han, direkte på radio.

– På det tidspunktet begynte det å tute rundt hele Ekebergsletta, det var masse tuting, forteller han før han ser bort på en programleder som må tørke tårene på andre siden av bordet.

– Nå begynner du å grine óg!

Angrer

Selv om Sporsem til slutt fikk et ja fra Katrine, ville han ikke gjort det samme en gang til.

– Jeg fridde jo på en måte som jeg angrer litt på i dag. Det ble litt offentlig.

Se også: Terje Sporsem gift - seks år etter frieriet

Lattermilde fall

Som seg hør og bør blir det også tid til mer muntre stunder under Katarina Flatlands besøk hos en komiker. I kveldens program får vi for eksempel se en svært lattermild Sporsem lære en vel så lattermild programleder hvordan man kan falle på en scene uten å slå seg.

Se klippet her:

629573

Du kan se alle intervjuene med Sporsem i «Heder & Hammer» mandag til torsdag klokken 19.00 denne uka. Se hvordan kjendisene har fått pusset opp hjemmene sine her!