Fredrikstad (Foto: Snæland, Alf Vidar/NTB Scanpix)
Fredrikstad (Foto: Snæland, Alf Vidar/NTB Scanpix)

FFK-spiller svindlet for 100.000 kroner

Det er Fredrikstads Mads Hansen som forteller den utrolige historien.

– Spilleren ønsker å forholde seg anonym, noe jeg selvsagt respekterer. La oss derfor bare kalle ham «Hørgen Jorn», skriver FFK-spilleren.

Bandasjert ansikt
På sin blogg skriver Mads Hansen om lagkameraten som i forrige uke ble svindlet for over 100.000 kroner. Hansen beskriver hendelsesforløpet på denne måten:

– Hei, jeg ønsker å utvide kredittgrensen på Mastercardet mitt fra 10.000 til 100.000 kroner. I tillegg ønsker jeg å ta ut alt i kontanter, nå med det samme.

– Det er i orden, men du må fremvise legitimasjon.

– Selvsagt, vær så god.

– Det ser greit ut, men for at jeg skal få verifisert at det er du som eier dette bankkortet, må du fjerne bandasjen du har i ansiktet.

blogg
blogg

– Det er dessverre umulig. Jeg har nettopp gjennomført en stor ansiktsoperasjon. I tillegg har jeg hatt en vannlekkasje hjemme i leiligheten min, så behovet for penger er prekært.

Lider ingen tap
Den bankansatte skal ha godtatt denne forklaringen, og det var altså slik FFK-spilleren ble svindlet. Senere ble han oppringt av banken som lurte på om det faktisk var han som hadde tatt ut pengene. Det avkreftet spilleren, og svindelen ble dermed oppdaget.

«Hørgen Jorn» skal ikke ha lidd økonomiske tap etter at svindelen ble oppdaget.