paddy
paddy

Trusen til Bendtner er verdt over 100 mill.

Boten på over 750.000 kroner som Nicklas Bendtner fikk for truse-stuntet under EM, er bare småpenger sammenlignet med det stuntet var verdt.

Ikke var den spesielt lekker, men den er verdt mer enn hele garderoben til Victoria Secret-modellene. Det overdådige undertøyet som slynger seg rundt kroppene til supermodellene må se seg slått av Bendtners slappe, grønne boksershorts.

bend
bend

Betaler boten med glede
Nå er det imidlertid ikke sånn at selve trusen vil auksjoneres bort for millioner av kroner, men for bettingselskapet «Paddy Power» har trusen vært meget innbrigende, skriver sporten.dk.

Paddy Power har allerede gitt et løfte om at de skal betale Bendtner-boten. Akkurat det er ikke så merkelig, for nå har nemlig det danske mediebyrået, MediaCom, vurdert verdien av den verdensomspennende omtalen bettingselskapet har fått i etterkant av truse-stuntet.

Les også: Denne trusen kan få Bendtner i trøbbel

Regnestykket ender på svimlende 100 millioner danske kroner.

Omtalt ti ganger mer enn EM-sponsor
– En analyse av Google viser en bølge av interesse for både Nicklas Bendtner og Paddy Power. Tilsammen har de fått mer enn ti ganger så mye oppmerksomhet som Carlsberg, som man regner med har betalt omtrent 25 millioner pund pund (233 millioner. kroner) for å være offisiell sponsor. Legg også til oppmerksomheten på sosiale medier, hvor vi har registrert en stigning på 40 prosent i omtalen av Paddy Power. Det er registrert over 5000 tweets om Bendtner og Paddy Power, som videre har nådd over fem millioner brukere, skriver MediaComs Morten Hou Østergaard på BrandRepublic.