Kjetil Wæhler og IFK Göteborg skulle kjempe om gull i Allsvenskan, men med 3 6 3 hittil ser det vrient ut. Nok en uavgjort for laget spilles på langoddsen tirsdag.  (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Kjetil Wæhler og IFK Göteborg skulle kjempe om gull i Allsvenskan, men med 3 6 3 hittil ser det vrient ut. Nok en uavgjort for laget spilles på langoddsen tirsdag. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Allsvensk fotball spilles på oddsen tirsdag

Ett poeng til begge er sannsynlig i Stockholm

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utalgte:

18. Djurgården - IFK Göteborg H: 2,50 U: 2,95 B: 2,30

Innleveringsfrist: 18:55

Få gratis kortleser her!

18. Djurgården - IFK Göteborg H: 2,50 U: 2,95 B: 2,30

Allsvenskan. Med 2-7-3 skuffet Djurgården noe før EM-pausen. Hjemme er Sundsvall og Örebro slått. I siste kamp før oppholdet spilte de 1-1 i Helsingborg. Kenneth Høie (k) er hentet fra Elfsborg, men han er ikke spilleklar på fire uker. Tommi Vaiho vokter trolig buret her. I forsvar savnes skadede Marc Pedersen og suspenderte Kebba Ceesay. Emil Bergström kommer inn på stopperplass. Vertene slo Örebro 2-1 borte i en treningskamp i forrige uke. IFK Göteborg har underprestert mer enn dagens motstander, og 3-6-3 er nær katastrofe for laget som før sesongstart sammen med Elfsborg og Malmö var ventet å gjøre opp om gullet. Gjestene har 1-3-2 på sine reiser etter å ha vært favoritter i tre av de seks kampene. I forrige serierunde sviktet de hjemmefansen med 1-1 mot Kalmar. AGF Aarhus ble slått 2-0 i siste treningskamp. Her er de uten suspenderte Tobias Sana (mb). Philip Haglund (mb) var svært usikker, men han er med i troppen. Kjetil Wæhler (f) fikk en smell mot AGF, men han er også med. Mikael Dyrestam (f), Hjalmar Jonsson (f), Joel Allansson (mb) og Sam Larsson (a) er på skadelisten. Lagene har altså spilt veldig ofte uavgjort i år, og to nye tapte poeng til begge blir dagens spill.