«Nye» Vålerenga ut sesongen

Martin Andresen er tvunget til å spille mer direkte fotball, men Vålerenga-manageren håper å komme tilbake til finspillet som fungerte i 2010.

VIF har med dårlige resultater den siste tiden. Etter fire kamper uten seier i serien og cuptapet mot Sandefjord ble det tatt omfattende grep.

Allerede mot Aalesund mandag kom Vålerenga ut i ny formasjon. 4-4-2 og et enklere, mer direkte spill skal få fart på Oslo-laget.

– Dette var den første kampen med den kortsiktige endringen, men forhåpentlig kan vi igjen spille som vi gjorde i 2010. Det blir vel slik som dette ut sesongen. Kampen var et skille fra det som har vært, sa Andresen etter mandagens 0-0-kamp hjemme mot Aalesund.

Han medga at VIF ikke har truffet godt nok på overgangsmarkedet, men poengterte at klubben har solgt for det dobbelte av hva den har handlet spillere for.

– Skal vi spille på gamlemåten, må vi dominere mot motstanderen og være bedre enn dem. Når vi i stedet er hakket dårligere, kan vi ikke spille som vi har gjort. Vi er ferdig med det som har skjedd og er enig om veien videre, sa Andresen. (©NTB) (©NTB)