rekdal2 copy
rekdal2 copy

– Verden raste sammen da Annan døde

Kjetil Rekdal sørger fortsatt over svogeren som døde i fallskjermulykke.

– Det har ikke gått opp for meg 100 prosent at han er borte. Han satte virkelig fyr i alle oss i Rekdal-slekta, og det skal litt til, forteller Ålesund-treneren i kveldens utgave av «Trude» på TV 2.

Les også: Aksel Hennies lillebror død i fallskjermulykke

– Verden raste sammen

Annan Forbes Hennie var gift med Rekdals lillesøster Ingrid. 29-åringen giftet seg med Ingrid i april i fjor, og sammen fikk de sønnen Julian 6. august samme år.

Bare 11 dager etter fødselen ringer Kjetils mor med den forferdelige beskjeden: Annan har omkommet i en fallskjermulykke.

– Da raste hele verden sammen. Jeg klarer ikke engang å huske alt som skjedde derfra til jeg satt på flyet for å treffe Ingrid i Oslo. Det døgnet er svart, rett og slett, sier Rekdal.

Les også: Fremmed dame ville kjøpe Rekdals sønn

Drømmesvogeren

– Nå er det ekstremt tøft og vondt, det er et sår som sitter i. Annan var en fantastisk fyr! Når jeg pratet med ham var det påfyll til de grader! Jeg tror aldri jeg har møtt en fyr som har gitt meg mer energi – det var helt unikt, altså!

Ikke alle svogere ville fått samme skussmål fra Rekdal.

– Det skal mye til for å komme gjennom nåløyet og bli godtatt med lillesøsteren min. Jeg hadde ikke nektet noen, det er ikke det det går i, men Annan var fantastisk. Det var en drømmesituasjon som ble borte for oss, og det er hardt å leve med det. Veldig hardt, sier Rekdal.

Se hele intervjuet med Kjetil Rekdal i Trude på TV2 i kveld kl. 22.15.