BLI MED BACKSTAGE: Under «Allsang på grensens» andre program.
BLI MED BACKSTAGE: Under «Allsang på grensens» andre program.

– Folk i Norge er litt enklere

Drikkeviser, tabber og Moholt avslører kjolehemmelighetene. Bli med backstage!

Sommeren er i gang og «Allsang på grensen» sender torsdag klokken 20:00 sitt andre program for i år.

Etter hver eneste sending i sommer får du her på «God kveld Norge» bli med backstage for intervjuer av artister og programledere og bli med på det som ikke blir vist på TV.

Denne uken var det Øystein Dolmen som var programleder sammen med Katrine Moholt, på scenen sto også nyforlovede Tone Damli, Eric Saade, Plumbo, Elvira Nikolaisen og Franklin.

Har du spørsmål til neste ukes artister? Still dine spørsmål i kommentarfeltet under!

Les også: – Om Eric Saade kommer til å ta understellet til Tone Damli?!

Ønsker seg liten familie

Elvira Nikolaisen har vokst opp i en stor familie med ni personer og hansker godt tradisjonene fra sommeren i barndommen.

– Lange turer, mye musikk i bilen og veldig trangt. Vi var ni personer i familiebilen!, sier hun.

– Det var som å vokse opp i en stor klasse. Og være med klassen sin hele tiden. Alltid ha en lekekamerat. Og at det alltid er liv. Jeg har aldri tenkt at jeg skulle ønske vi var færre. Kun de gangene jeg ønsket meg mer oppmerksomhet eller ville ha godteriet for meg selv. Men utover det har det vært strålende å vokse opp i en stor familie, forteller Elvira.

– Ønsker du selv å skaffe deg en stor familie?

– Nei! Jeg føler at det er veldig fint å være en del av en stor familie, så får vi se om jeg kan bidra til å gjøre den større. Men jeg er fornøyd med å bare være en del flokken, ler Elvira.

Les også: Tone Damli: – Veldig rart om han hadde vært nervøs for det!

Ivrig publikum

På scenen for første gang foran et norsk publikum sto Tone Damli sammen med svenske Saade og leverte deres ferske låt «Imagine».

Eric syntes det var gøy å fremføre foran de hylende, norske ungpikene.

– Det var spesielt å kjøre «Imagine» med Tone, men det var også gøy og få kjøre «Hotter then fire» det er annerledes her i Norge, folk er litt mer på. Eller de er veldig enkle her i alle fall.

– Helt fantastisk!

Hver uke har Moholt med seg en ny mannlig programleder, og denne uken var det Øystein Dolmens tur. Han stortrivdes i rollen som medprogramleder.

– Det var helt fantastisk, fordi staben her er jo helt utrolig og profesjonelle til fingerspissene. Katrine har jo en sånn sjarm som er helt utrolig, så jeg føler meg ordentlig godt ivaretatt.

Men helt fornøyd med egen innsats var han ikke.

– I den grad jeg gjorde veldig graverende feil, har de pakken meg skikkelig godt inn.

– Hva slags feil var det?

– Alt var feil! Jeg gjør bestandig masse feil, det er sånn jeg er. Alt jeg gjør blir det feil ut av, men det er sånn jeg er litt rufsete i kantene, smiler Dolmen.

Kathrine på sin side, mener Øystein gjorde en fremragende innsats.

– Det gikk så bra! Jeg er så glad i Øystein, han er en fantastisk person og en sånt menneske du bare har lyst til å klemme. Han er så varm og så herlig som han virker. Vi har hatt kjempe morsomme dager her i Halden, og har samarbeidet veldig bra.

Avslører kjolehemmelighetene

«Allsangdronningen» Katrine Moholt avslørte hvor hun får alle de fantastiske antrekkene fra.

– Vi har en fantastisk stylist i TV 2 som heter Robin, og hun kjøper klær litt herfra og derfra. Noen er kjøpt på nettet fra USA, mens andre er kjøpt fra norske designere.

Moholt synes det er ekstra stas å ta på seg en pen kjole når sola skinner over Grensen, som det virker som den gjør hver eneste uke.

Les også: «Allsang»-aktuelle Plumbo om papparollen

Har du spørsmål til neste ukes artister? Still dine spørsmål i kommentarfeltet under!