David Beckham (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
David Beckham (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Beckham vraket fra OL-troppen

– Jeg er veldig skuffet, sier David Beckham om sjokkbeslutningen.

Tidligere England-kaptein David Beckham (37) er overraskende vraket fra Storbritannias OL-tropp. Landslagssjef Stuart Pearce prioriterer i stedet Ryan Giggs, Craig Bellamy og Micah Richards.

Hvert land kan bare ha med seg tre spillere i troppen som er over 23 år i 18-mannstroppen.

Det var ventet at Pearce ville velge Beckham som én av tre overårige spillere sammen med Manchester United-veteranen Ryan Giggs. Fra før var det klart at Craig Bellamy (32)var sikret en av de tre plassenei troppen.

Håper på OL-gull
– Alle vet hvor mye det alltid har betydd for meg å representere landet mitt. Så det ville vært en ære for meg å være en del av dette unike Storbritannia-laget. Jeg er naturligvis veldig skuffet, men laget har ingen større supportere enn meg. Som alle andre håper jeg at de kan vinne gull, sier Beckham ifølge The Guardian.

Stuart Pearce reiste til USA for å se Los Angeles Galaxy-stjernen i aksjon forrige uke, men ble tilsynelatende ikke overbevist av det Beckham viste på banen.

Bidro
Det er ventet at Beckham likevel kommer til å være til stede under lekene. Han kan også få en rolle under åpningsseremonien, som takk for arbeidet han gjorde i 2005 for å sikre London rettighetene til å arrangere OL.

– Som londoner har jeg vært veldig stolt over å ha spilt en liten rolle i arbeidet med å bringe OL til hjembyen min, og jeg kan knapt vente på at lekene skal starte, sier Beckham.

BUDKRIG: Mange klubber kan ende i en budkrig for å signere Manchester City-spilleren Micah Richards.  (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
BUDKRIG: Mange klubber kan ende i en budkrig for å signere Manchester City-spilleren Micah Richards. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

I stedet får Micah Richards sjansen. Manchester City-spilleren ble vraket fra Englands EM-tropp og sa nei til å stå på listen over reserver.

U23-spillerne Aaron Ramsey (Arsenal) og Gareth Bale (Tottenham) er blant spillerne som er ventet å bli uttatt til OL-troppen.