VPDtv2velocipedesponsor1
VPDtv2velocipedesponsor1

Bli med på Velocipede

Her finner du Velocipede

I år - som i fjor - kan du under Tour de France spille Velocipede på våre nettsider. Konkurransene åpner 30 juni og varer frem til og med 22 juli.

Taktisk sykkelspill
Det norskutviklede sykkelspillet Velocipede er et taktisk tredjeperson sykkelspill som spilles rett i nettleseren. Spillerne konkurrerer direkte mot hverandre i intense fem til femten minutters etapper i terreng kjent fra sykkelsportens store løp.

Gjennomførte løp gir erfaringspoeng som kan brukes til å forbedre spillerens syklister (opp til tre per deltaker). Bør spilleren velge å bruke poengene til å bli enda sterkere på flaten, eller er det mer viktig å kunne rykke fra i fjellene? Syklisten kan etter hvert bli perfekt på fin asfalt eller velge å overraske motspillerne på brostein. Er det viktigst å være lynrask i akselerasjonen, eller å være den seige som har mest krutt igjen til senere i løpet?

Alle som spiller Velocipede er sykkel-proffer, og tjener penger - velocipetas - i hvert løp. Disse kan spilleren bruke til å kjøpe ekstra vannflasker, nytt og bedre utstyr og stilige antrekk

Alt du trenger å gjøre for å være med er å gjennomføre minst ett løp på hver av de banene som er med i konkurransen innenfor tidsrommet.

Les mer om Velocipede og premiene her

Konkurransene er:

Vive La France Première (30.6 – 10.7)

Vive La France Deuxième (11.7 – 17.7)

Vive La France Troisième (18.7 – 22.7)

Vinneren på tid i hver av de tre konkurransene får en sykkeltrøye signert av Edvald Boasson Hagen. Hvis samme person vinner flere konkurranser, går trøyen videre til den neste på resultatlisten. Du kan også vinne sykkeltrøyer fra Chess, ekslusive Vive La France virtuelle sykkeldrakter og Sumo Sport-abonnement.

VPDprojector
VPDprojector