Du ser det kanskje ikke så godt   men her er en slange i ferd med å ta seg opp fra bak vindskjermen på motorsykkelen. Ikke det synet føreren har mest lyst til å se når det går unna i 250 km/t ...
Du ser det kanskje ikke så godt men her er en slange i ferd med å ta seg opp fra bak vindskjermen på motorsykkelen. Ikke det synet føreren har mest lyst til å se når det går unna i 250 km/t ...

Nå får MC-føreren sjokk

Og det skjønner vi godt! Se den utrolige videoen.

Det er sommer og sol – og i Brasil er en kompisgjeng ute og råkjører på tohjulingene sine. Den ene har kamera montert på tanken, med perfekt utsyn forover. Men det er ikke det som skjer i veibanen som skaper mest reaksjoner.

Her går det unna i hastigheter opp mot 250 km/t. I slike ville hastigheter er overraskelser det siste du vil oppleve – særlig overraskelser av typen slanger – og særlig om slangen er blindpassasjer på motorsykkelen og plutselig får nok av villmannskjøringen.

Men det er altså akkurat hva som skjer. Det er ikke så lett å se om du ikke har fokus på rett sted i klippet – men slangen kommer altså "krypende" opp fra bak vindskjermen på MC-en. Med kurs rett mot sjåføren!

SE VIDEO: Se hvem som er med på biltur

Del med dine Facebook-venner

Kanskje ville den bare gi beskjed om at den syntes det gikk litt vel fort. Den hadde trolig krøpet opp på sykkelen for å enten finne skygge eller i motsatt fall kose seg i varmen fra motoren. Nå ble det plutselig både trekk, et voldsomt leven og mye risting.

Se hva som skjer når den kommer opp og truer med å skape en svært uheldig avslutning på råkjøringen.

PS: At den har omtrent samme farge som sykkelen får vi vel tro er tilfeldig, eller?

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=TKuHJZSp-Gw

SE VIDEO: Dodge Viper SRT: Slangen er tilbake – giftigere enn noen gang