Noen blir mer desperat enn andre når de ser veldreide kvinner gående langs veien. Dessverre heller patetisk oppførsel og vi rødmer på vegne av det 'sterke' kjønn.
Noen blir mer desperat enn andre når de ser veldreide kvinner gående langs veien. Dessverre heller patetisk oppførsel og vi rødmer på vegne av det "sterke" kjønn.

Snakker vi tidenes dårligste sjekketriks?

Se videoen så skjønner du hva vi mener.

Gutter som kjører bil og ser flotte damer blir gjerne litt satt ut. Vi ønsker jo gjerne å kikke litt ekstra, og noen drømmer om å få litt oppmerksomhet. Dermed blir det litt tuting, kanskje til og med vinking i det du suser forbi.

Så lenge du ikke kjører gjennom ditt eget nærområde, der folk kjenner deg og bilen din, blir det imidlertid med det flyktige "møtet".

Du kan naturligvis håpe at hun tenker:

- Oj, flott bil. Og han bak rattet så jo kjekk ut også. Tror jaggu jeg skal forsøke å komme i kontakt med ham. Skal vi se, jo, her har vi penn og papir. Da noterer jeg bare ned registreringsnummeret hans. Så kan jeg sjekke på hvem bilen er registrert, og deretter søker jeg bare opp telefonnummeret hans. Så håper jeg at det var han selv som kjørte bilen, og ikke en kompis eller noen andre i familien. Dette blir bra!

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Dette må være verdens heldigste fotgjenger

La oss bare si det slik: Dette er svært sjelden starten på et langt og lykkelig samboerskap - eller for den del et kort og kanskje like lykkelig, lite "eventyr".

Gutta i klippet under er imidlertid langt mer utagerende - og ikke så rent lite frekke. Noen vil slenge på både barnslige og feige også. Vi skal ikke være i uenig i det heller.

Klikk på videovinduet for å se klipppet:

http://www.liveleak.com/view?i=2fb_1340624918

SE VIDEO: Her løper fotoboksen fra politiet