Seks mål og uavgjort på Lerkendal

Det ble en ordentlig målthriller i 3-3-kampen mellom Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal i eliteserien søndag. Ola Kamara gjorde hattrick for gjestene.

Bortelaget fra Drammen så ut til å gå mot en sterk seier, men måtte nøye seg med ett poeng da Borek Dockal utlignet til 3-3 med sitt annet mål 13 minutter før slutt. Ronny Deilas menn følte seg snytt for straffe da Stefan Strandberg helt på tampen rev ned Peter Kovacs innenfor 16-meteren. Det holdt likevel til tabelltopp for Strømsgodset, som leder ett poeng foran Molde.

– Tre mål burde holde til seier, men vi møtte et bra lag. Vi fikk en kamp med sjanse-bonanza. Likevel kan vi si oss fornøyd med 3-3 ettersom vi la under til pause, sa Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey til TV 2 etter kampen.

24-åringen håper drammenserne holder distansen ut i gullstriden.

– Vi skal gjøre vårt beste for å holde oss på toppen. Her gjelder det å ta en kamp om gangen og se hvor langt det rekker, sa han.

Etter det som for det meste var en ujevn første omgang, så tok toppkampen på Lerkendal for alvor fyr like før pause. Først utlignet en umarkert Ola Kamara til 1-1 etter 44 minutters spill, mens Dockal sendte Rosenborg tilbake i ledelsen fra straffemerket rett etterpå. Begge målscorerne skulle igjen stå fram for hvert sitt lag senere i kampen. (©NTB)