RASTE MOT JOURNALIST: Samir Nasri kom med en serie ukvemsord. (Foto: FRANCK FIFE, © euro)
RASTE MOT JOURNALIST: Samir Nasri kom med en serie ukvemsord. (Foto: FRANCK FIFE, © euro)

Nasri: – Dra til helvete og knu** mora di, din drittsekk!

Samir Nasri raste mot journalist etter Frankrikes EM-exit.

Frankrike imponerte ingen da de røk ut av EM etter 0-2 for Spania. Det gjorde heller ikke innbytter Samir Nasri da han møtte pressen etter kampen.

Les også: Spania kledde av Frankrike

Nasri havnet i klinsj med en AFP-journalist, og serverte ifølge flere franske medier noen gloser som egentlig ikke egner seg på trykk. Men ifølge 20minutes.fr skal den semisensurerte utgaven hørtes slik ut:

– Dra til helvete og knu** mora di, din drittsekk!

Les også: – Ben Arfa ba om å bli sendt hjem

– Nå kan du skrive at jeg er uforskammet
Det hele begynte med at Nasri ble stilt noen spørsmål, før han responderte med «dere er alltid på jakt etter å skrive noe dritt».

Deretter kom ukvemsordene, og sørget for at alle de franske journalistene fikk mer dritt å skrive enn den de i utgangspunktet hadde ventet.

– Sånn, nå kan du skrive at jeg er uforskammet, skal Nasri ha sagt i det han gikk vekk.

Nasri startet alle Frankrikes kamper i gruppespillet, men var benket fra start i kvartfinalen. Først etter 65 minutter kom han inn som innbytter, men verken det han gjorde på banen eller i intervjusonen etter kamp ble spesielt minneverdig.

Les også: De franske stjernene kranglet i garderoben etter Sverige-tapet

Forsvarte «hold kjeft-feiring»
Det er ikke første gang han havner i søkelyst. Hans «hold kjeft-feiring» etter 1-1-kampen mot England i gruppespillet fikk også mye oppmerksomhet.

Den gang ble det tonet ned av det franske forbundet.

– La det være klart. Vi må dømme han på et sportslig grunnlag. Han ble kåret til banens beste av Uefa. Han scoret et mål, og ofte reagerer spillere etter å ha scoret. Kanskje han hadde en dårlig artikkel i tankene. Han er en vinner. Det var en gest, men det var ikke noe alvorlig, sa den franske fotballpresidenten Noël Le Graët.

Det spørs om det franske fotballforbundet og landslagssjef ser med like blide øyne på Nasris siste utbrudd.