Mario Balotelli med nye artige uttalelser på pressekonferansen før England Italia. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Mario Balotelli med nye artige uttalelser på pressekonferansen før England Italia. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Balotelli: – Jeg føler meg mer som en mann enn som Peter Pan

«Super-Mario» mener han er mer macho enn fiksjonsfiguren.

På pressekonferansen før søndagens kvartfinale mellom England og Italia hadde Mario Balotelli spurt om å få være med. Og som alltid når den italienske superspissen uttaler seg i det offentlige rom, kom det noen oppsiktsvekkende gloser.

– Jeg trenger ikke bevise noe for engelskmennene, italienerne - eller noen andre, sa den selvsikre Manchester City-spilleren.

Les: Vil kopiere Balotelli-frisyren i ti år for å vinne EM

Ivrig italiener
Når Mario Balotelli spiller, vet man som tilskuer aldri hva man kan forvente seg. Det visste heller ikke italieneren selv da han fikk spørsmålet om søndagens kamp.

– Det kommer an på. Som alle de andre på laget vil jeg gi alt i denne kampen, og da kan jeg ikke kontrollere om dere ender opp med å bli underholdt eller sinte, sier Balotelli, som er skråsikker på nettkjenning mot «Three Lions».

– Om jeg vil juble hvis jeg scorer mot England? Først skal jeg score, så får vi se.

Les: Barnslige Balotelli slår til igjen

– To typer Balotelli
Lagkompisen og keeper på City og England, Joe Hart, mener det finnes to typer av Balotelli: Han som kan avgjøre en kamp, og han som kan bli sendt av banen når som helst.

– Han er heldig som kjenner to av meg!, lo Balotelli, før en journalist spurte om Balotelli vil sammenligne seg selv med Peter Pan eller, som Daniele De Rossi sa, at han er blitt en mann.

– Det er to metaforer for Mario som person, ikke som spiller. Jeg synes jeg er en mann, men jeg burde ikke trenge å si det. Peter Pan er morsom og det tror jeg at jeg også kan være. Jeg er ganske fri, men jeg føler meg definitivt mer som enn mann enn som Peter Pan, forsikrer Balotelli, som ser frem til kampen mot Roy Hodgsons menn.

– Jeg håper det blir en bra kamp og jeg tror det kommer til å bli morsomt å spille mot mine engelske lagkamerater. De kjenner meg og jeg kjenner dem. Jeg forventer å vinne – jeg vil alltid vinne.

Fotball-EM i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk