luka
luka

– Modric er enig med Real Madrid

Den spanske storavisen, Marca, melder at Luka Modric nå skal ha blitt enig med Real Madrid om en kontrakt.

I fjor hadde Tottenhams Luka Modric et brennende ønske om å gå til byrival Chelsea, men ble til slutt værende på White Hart Lane.

Etter en god sesong lå Spurs lenge an til Champions League-spill neste sesong, men fikk drømmen knust av Chelsea som gikk hen og vant det gjeve trofeet i mai. Stjernespiller Modric vil imidlertid ikke spille flere sesonger i en klubb uten muligheter til å vinne de store trofeene.

Det er blitt spekulert i flere klubber, men hetest har ryktene rundt Manchester United vært. I forrige uke meldte flere medier at Modric var nær ved å signere for de røde djevlene, men nå ser Modric ut til å ha funnet en ny arbeidsgiver lenger sør på kontinentet.

Les også: – Nå kan Ronaldo snyte Messi for Gullballen

Prislapp: 30 millioner pund
Den spanske storavisen, Marca, melder nå at Modric skal ha blitt enig med Florentino Pérez og José Mourinho om en kontrakt med den spanske seriemesteren. Overgangssummen skal ligge på rundt 30 millioner pund, ifølge avisen.

ITV melder det samme.

Ny Spurs-manager?
Men Spurs-fansen får ikke bare dårlig nytt servert fra de spanske mediene. Samtidig melder nemlig flere av de største mediene i Spania at André Villas-Boas har signert en 3,5-årsavtale med London-klubben. Det skjer etter at Harry Redknapp måtte forlate jobben som Tottenham-manager.

boas-modric
boas-modric