Solbakkensignering
Solbakkensignering

To nye spillere klare for Wolves

Ulvene henter West Ham-spilleren Frank Nouble, og satser på 18-åringen, Jamie Tank.

Frank Nouble og Jamie Tank har i dag signert for Wolverhampton. Ståle Solbakken signerte i forrige uke Björn Bergmann Sigurdarson, og er dermed i gang med å sette sammen et lag før sesongstart.

– Har kvalitetene som trengs
Frank Nouble har tidligere spilt for klubber som Chelsea og West Ham. Spissen har gjennomgått den medisinske testen og har nå fullført overgangen.

Ståle Solbakken ser frem til å bruke 21-åringen.

– Frank er en spiller som våre speidere har sett på. Vi tror han har de kvalitetene som trengs, og med hans fysiske styrke føler jeg han kan hjelpe laget vårt. Det er en vinn-vinn-situasjon for både klubben og spilleren, sier Solbakken til klubbens hjemmesider.

Les også: Krever ikke opprykk av Solbakken
Les også: LSK-Sigurdarson solgt til Wolves

Spilleren vet selv lite om Solbakken, men er glad for overgangen til Wolves. .

– Jeg er mer glad enn overrasket. Selv om jeg ikke vet så mye om Ståle, så ser jeg frem til å møte han. Det er alltid spennende for en spiller å møte nye managere.

Noubles debut for den tidligere klubben West Ham var nettopp mot Wolverhampton. Nå blir hans jobb å hjelpe for ulvene fra Molineux.

– Å score mål er min jobb, og håper jeg kan hjelpe laget til å komme tilbake der det hører til, sier Nouble.

Les også: Ståle Solbakken: – Nederland - fiasko fra A til Å

Spennende 18-åring
Jamie Tank ble hentet fra Walsall, og skal i første omgang spille for akademiet til Wolves. Forsvarsspilleren er svært fornøyd med overgangen, og ser nå frem mot sesongstart.

– Det er en herlig følelse å signere for Wolverhampton. Det kom som en overraskelse når jeg først fikk vite om det. Nå som jeg har signert er jeg bare ivrig med å komme i gang med treningen, sier Tank.

Steve Weaver, som er utviklingstrener for Wolverhamtpon, tror forsvarsspilleren har det potensialet som trengs.

– Hans navn kom opp i starten av forrige sesong. Jeg dro for å se på han og det ble klart at en signering av Tank kan være til vår fordel.