short2 (Foto: Stella Pictures, All Over Press)
short2 (Foto: Stella Pictures, All Over Press)

– Jeg fikk ikke sparken!

Likevel politianmelder «Fuck For Forrest» NRK for seksuell diskriminering.

Vegard Thomas «Shortcut» Olsen var i helgen med på å sette sammen 30-årsdagen til Norges største partykonge, Sverre Goldenheim. Blant bidragsyterne på underholdningsfronten var blant annet nakenteater fra «Fuck For Forest», som endte i åpenlys oralsex på scenen.

Les også: Vegard «Shortcut» Olsen: – Det var sykere enn sexstuntet på Quartfestivalen

«Fikk sparken»

Torsdag ble det klart at NRK har løsnet Olsen fra sin kontrakt som årets programleder for Melodi Grand Prix junior som følge av sexteater-arrangementet.

– Vi har kommet fram til at Vegard blir løst fra den oppgaven han hadde med «MGP Junior». Det er ikke kjempedramatisk. Men vi så at det lå en omdømmeutfordring rundt hele saken, og spesielt fordi han skulle lede et barneprogram, sa NRKs underholdningsredaktør Charlo Halvorsen overfor VG.

Dette resulterte i overskrifter som «Sparket fra MGP-jobb etter sexteater», «Vegard Shortcut sparket fra MGP-Junior» og «Her er bildene som ga MGP-Vegard sparken».

Les også: «Fuck For Forrest» kuppet P4-intervju på direkten

– Helt udramatisk

Nå har Vegard tatt bladet fra munnen, og avdramatiserer det hele.

– Jeg fikk ikke sparken, det er pressespråk. Jeg er heller ikke noen partyfikser, det ble også fremstilt helt galt. Jeg hjalp en bekjent med å avvikle 30-årsdagen hans, valg av underholdning var helt og holdent hans, sier Olsen til Laagendalsposten.

– Dette er helt udramatisk, jeg har 100 prosent ryggdekning hos Migrapolis, og fortsetter mitt daglige arbeid som før. Ingen bruer er brent hos NRK for min del, fortsetter han.

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å komme i kontakt med Olsen fredag morgen.

Politianmelder NRK

Men stormen har ikke roet seg riktig ennå. Fredag skriver Dagbladet at «Fuck For Forest» politianmelder NRK for seksuell diskriminering.

– Det er rett og slett sjokkerende at de har gitt ham sparken. Dette var helt uskyldig moro, noe han gjorde som privatperson for en god venn. Det var bare noen voksne som så på noen nakne mennesker, sier Tommy Hol Ellingsen i aksjonsgruppa til avisen.