Carew vurderer kinesisk fotball

John Carew vurderer å følge i fotsporene til stjernene Didier Drogba og Nicolas Anelka. En sesong eller to i Kina før karriereslutt er aktuelt for den norske spissen.

– Kina er ikke uaktuelt. Vi har snakket om muligheten, og det er ikke noe han vil utelukke, sier Carew-agent Per A. Flod til VG.

Carew var torsdag kveld på sommerfest i Oslo. Han er klubbløs etter at kontrakten med engelske West Ham ikke ble fornyet. 32-åringen innrømmer at det også er en mulighet å legge opp.

– Nå skal jeg bruke tiden framover til å vurdere hva jeg skal gjøre. Det kan også hende at jeg legger opp, men det er ikke det mest sannsynlige. Det har vært flere muligheter enn jeg hadde trodd, sa han noe hemmelighetsfullt til VG.

Om Carew skulle fortsette karrieren i Kina, mener Flod at det ikke bør påvirke mulighetene for landslagsspill, slik det gjorde med Jan Gunnar Solli (USA) og Frode Johnsen (Japan).

– John vil gjerne spille VM-kvalifiseringen. Jeg har registrert at de som spiller «borti der» har en tendens til å bli glemt, men det handler vel mer om at landslagsledelsen synes det er vanskelig å følge med på spillerne når de spiller i en annen verdensdel enn at det er lange reiser, sier agenten. (©NTB)