mls000000
mls000000

MLS-stopper kopierte Zlatans supermål

Tirsdag scoret Zlatan Ibrahimovic målet som kanskje vil stå igjen som EMs vakreste. To dager senere kopierte Patrick Ianni scoringen i MLS.

Den amerikanske proffligaen er ikke kjent for å være av ypperste klasse, men Seattle Sounders' Patrick Ianni viste i alle fall at det finnes magiske øyeblikk også på amerikanske gressmatter.

Ikke nok med at Ianni spiller på et helt annet nivå enn svenskenes superstjerne, han er også midtstopper – for et lag som ble grunnlagt i 2007.

Les også: Zlatans drømmevolley var gruppespillets vakreste

Identisk Zlatan-mål
15 minutter ut i første omgang skulle amerikanerne få se en reprise av det som kanskje blir EMs flotteste mål. Sounders fikk frispark fra omtrent samme posisjon hvor Sebastian Larsson la opp til Zlatans vakre scoring. Ianni søkte ballen og la seg sidelengs før han lettet fra bakken og smalt ballen i nettet.

Er MLS-stopperens scoring finere enn Zlatans? Si din mening i kommentarfeltet under – og gi din stemme i boksen til høyre.

Les også: Her er EMs fem vakreste scoringer

Laget har itil gode å vinne MLS-trofeet, men fikk mye oppmerksomet da Freddie Ljungberg bestemte seg for å spille der i 2009-2010 sesongen. Ianni så langt startet syv av Seattles 15 kamper denne sesongen, som ligger på en fjerde plass i Western Conference.

Se Zlatans mål og sammenlign:

623104