Nordhaug vraket fra Skys Tour de France-lag

Mens Edvald Boasson Hagen får jakte nye etappeseirer for Sky i Tour de France, ble ikke Lars Petter Nordhaug tildelt en plass av det britiske laget.

Det stjernespekkede laget har plukket ut ni ryttere til årets store sykkelhøydepunkt. I spissen for laget står Bradley Wiggins, mens Boasson og verdensmester Mark Cavendish blir blant jokerne som kan kjempe om etappeseirer.

– Om jeg får sjanser til å gå for etappeseirer, vil jeg definitivt ta dem, men jeg har en rolle i laget om å bidra, og så vil alt annet være en bonus, sier Boasson pressemeldingen fra Sky.

Rudsbygdingen får ikke med landsmannen og lagkameraten Nordhaug i Touren. 27-åringen har kjørt sterkt i vår, men kjempet med mange sterke ryttere om en plass i laget.

Lagkaptein Bradley Wiggins sier han vil gjøre alt for å gå helt til topps i Tour de France. – Forhåpentlig kan vi gjøre jobben for oss selv og fansen og bli det mest suksessrike britiske sykkellaget i historien.

Laget: Bradley Wiggins, Edvald Boasson Hagen, Mark Cavendish, Bernhard Eisel, Chris Froome, Christian Knees, Richie Porte, Michael Rogers, Kanstantsin Siutsou. (©NTB)