Timian Scott (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)
Timian Scott (Foto: Morten Skifjeld, © Morten Skifjeld)

Millionpotter hver dag resten av uka

Det ligger an til mulige millionutebtalinger for norske travtippere hver dag resten av uka. Allerede i kveld kommer første mulighet på Dannero i Sverige.

Våre eksperter har allerede tipsene for Dannero klare. På Dannero melder ATG, Svensk Rikstoto, at det vil ligge 4,5 millioner svenske kroner i V65 potten.

I morgen er det dobbel jackpott i V65 fra Jarlsberg. Ingen klarte fem eller seks rette på Leangen sist uke, noe som betyr at ytterligere 1,6 millioner kroner legges rett inn i potten på Jarlsberg.

Også i V75 denne helgen er det store penger å spille om. På Drammen Travbane er det 26 millioner i potten. Denne potten utløses når en spiller er alene om å ha 7 rette i V75. Sist dette skjedde var på Biri, da en mann fra Rogaland vant over 45 millioner kroner.

Helgen avsluttes med den største potten fra Kalmar i Sverige. Det er mulig for norske spillere å spille til denne omgangen fra Sverige fra TV2s nettside sportogspill.no . Der er det også jackpot - med 17 817 984 norske kroner ekstra i syverpotten. En norsk alenebong blir verd rundt 62 millioner kroner.

Oppdaterte travtips finner du her