Cristiano Ronaldos to mål mot Nederland kan ha vært avgjørende for at en rogalending kunne kjøpe hytte for gevinsten. (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)
Cristiano Ronaldos to mål mot Nederland kan ha vært avgjørende for at en rogalending kunne kjøpe hytte for gevinsten. (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

Hadde ikke råd til hytte - så ringte Norsk Tipping

Han hadde nettopp vært og kikket på hytte, tipperen fra Klepp som kapret Bonuspotten søndag. Hytta var for dyr så han slo det fra seg.

- Jeg sa til selgeren at jeg kommer tilbake når jeg har fått telefon fra Norsk Tipping. Han svarte at han regnet med at det nok kom til å ta sin tid.

Og det gikk troll i ord...

Han var mildt sagt sjokkert da han fikk beskjed om gevinsten, for rogalendingen hadde ikke rukket å sjekke Tippekupongen sin før Norsk Tipping ringte mandag formiddag. Da var mannen på jobb og hadde ikke peiling på hva som hadde skjedd.
- Nei, jeg har ikke sett på kupongen. Har jeg vunnet?
Og det hadde han. Ikke bare hadde han 12 rette – i og med at han var den eneste som greide den bragden, stakk han av med hele potten alene. Dermed utbetaler Norsk Tipping den nette sum av 2 119 855 kroner til den dyktige tipperen.Tippepause
Mannen fra Klepp i Rogaland forteller at han har hatt pause fra fotballtippingen i mange år. Han har vært desto ivrigere med Lotto og Viking Lotto.
- Jeg begynte å slenge inn en tippekupong i ny og ne for noen måneder siden. Før det hadde jeg ikke tippet på mange år, ikke siden dere hadde 13 kamper på kupongen, forteller den mildt sjokkerte vinneren. Nå ser mulighetene for å kunne kjøpe hytte adskillig lysere ut, noe nok både kone og barn vil sette pris på, tror han.

Vanskelig kupong
Kupongen som mannen vant på, besto av kamper fra Oddsenligaen (2. divisjon) og fra EM. Det skal mye til å være oppdatert på 2. divisjonslag fra hele landet, for kamper som Byåsen – Buvik, Træff – Kristiansund BK og Lørenskog – Østsiden er ikke å finne på kupongen så ofte. Mannen fra Klepp hadde både stålkontroll og flaks og kan kose seg med familien på den nye hytta.